Secretul pe care nimeni nu l-a știut despre Andreea Esca. Abia acum s-a aflat, după 25 de ani la PRO TV

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Esca, captură foto TV
Descriere foto: Andreea Esca, captură foto TV

Andreea Esca este una dintre mai apreciate prezentatoare TV din România. Abia acum a dezvăluit un secret care a stat ascuns timp de 25 de ani. 

Andreea Esca este cea mai îndrăgită prezentatoare de știri din România, iar de 25 de ani este prezentă în casele românilor în fiecare seară. Vedeta a ținut în toți acești ani un secret față de telespectatori, care abia acum s-a aflat. 


Andreea Esca poartă ochelari încă de la o vârstă fragedă, dar nimeni nu a știut asta. 


„Mamei mele nu i-au plăcut niciodată ochelarii. Eu, în schimb, când eram în gimnaziu, am reușit să o conving că nu văd bine la tablă doar că să-mi ia niște ochelari cu rame roz.


Între timp am descoperit și o mică miopie care m-a însoțit toată viață. Și am rămas fan ochelari, chiar dacă la jurnal port lentile de contact, că să nu stea nimic între noi”, a dezvăluit Andreea Esca pe pagina ei de socializare.


Andreea Esca și-a amintit unul dintre cele mai jenante momente din cariera ei în televiziune. Vedeta a încurcat invitații din platou și nu a știut cum să iasă la capăt pentru a scăpa de acel moment penibil. 


„E o singură chestie pe care o tot povestesc, pentru că pe aia mi-o amintesc și mi-a rămas așa… Aveam doi invitați în același timp, adică în același jurnal. Atunci aveam doi invitați care nu erau persoane publice și nu știam cum arată omul respectiv. Unul venea pe o știre, iar altul pe alt subiect. Unul trebuia să vină lângă mine, la masa mea și celălalt era într-o altă cameră. Regizorul de platou i-a încurcat și mi-a adus omul de la subiectul 2 pe subiectul 1.


Eu nu știam cum arată. Era ceva cu recolta de roșii… Am întrebat omul de roșii și el a zis că eu sunt cu centrala de la Cernavodă. Am simțit că nu înțeleg absolut nimic. A fost ceva groaznic. Situația a fost absolut penibilă. Uneori îmi vine să râd, dar nu am ajuns la performanța asta. Mă gândesc ce pățesc dacă încep să sughit sau strănut”, a povestit Andreea Esca în cadrul unei emisiuni. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel