„Toate cazurile astea au fost trecute în acte ca stop cardio-respirator” Puya, concluzie în privința consumului de droguri

Data actualizării: | Data publicării:

„Să vezi niște oameni care se degradează atât de mult, într-un timp atât de scurt”.

Puya a fost unul dintre „martorii” unei mici lumi de consumatori de droguri, iar concluziile pe care le-a tras în urma observării „degradării” și chiar morții rezultate unui exces de consum l-au făcut să stea departe de aceste substanțe.

Vezi și: Câte case deține Puya: „Eu nu lucrez ca Dorian Popa, industrial” Motivul pentru care a vântut casa din Cernica

În cadrul podcastului lui Mihai Morar, artistul a explicat propriile sale experiențe cu această lume, declarându-se un simplu „observator”. El a stat departe de substanțele stupefiante după ce a văzut ce li se întâmplă prietenilor din cartier, dar și altor cunoștințe.

Cântărețul părea uimit de efectele imediate ale consumului de heroină de la acea vreme, din cartierul Sălăjan, iar „degradarea rapidă” despre care el vorbește, l-a făcut să se gândească foarte bine la problema drogurilor.

„În primul rând, i-am văzut p-ăștia cum arătau. Arătau rău de tot și să vezi niște oameni care se degradează atât de mult, într-un timp atât de scurt, și care sunt în stare să facă orice pentru chestia aia…. Trăiesc doar pentru treaba asta. Nu are cum să nu te miște.”

Vezi și: Puya, discuție delirantă cu un fan, în timpul unui concert: „Păi tu îmi dai mie un leu dedicație?”

Fratele său a murit în Italia, la doar 34 de ani și lucra într-un service auto. Vestea tragică a primit-o prin telefon, iar momentul i-a rămas întipărit chiar și acum în minte:

„Fratele meu a murit în Italia. Sunt exemple palpabile. Cred că foarte mulți care sunt curioși de domeniul ăsta nu au văzut cum arată niște oameni. Sunt și droguri asociate cu distracția. (...)”

Mai „nasol” decât heorina, precizează artistul, ar fi fost „legalele”, care ar fi produs direct sinuciderea din cauza sevrajului și a dependenței: „Apoi, au apărut legalele și iar au început toate problemele. (…) Alea au fost mai nasoale decât heroina. Știi care era sevrajul de la astea? Era direct sinuciderea.”

Vezi și: Fanii au aruncat cu pantofi în Puya, la un concert. Prima reacție a artistului: „O să încep să fiu stresat”

„Era o depresie atât de mare, încât aveai cazuri de copii care se aruncau de pe bloc, altul se spânzura în parc, unul își băga foarfeca în gât. Aveau halucinații, vedenii, aproape niște zombie. Toate cazurile astea au fost trecute în acte ca stop cardio-respirator, sinucidere. Iar nu a intrat nimeni pe fir (…)”

Sunt multe cazuri cunoscute de copii și minori ce practică consumul de droguri, iar experiența lui Puya este doar una din multe altele nespuse:

„M-am dus la un concert la Tecuci și, înainte să intru eu, era numai muzică rave. Ceva ce n-ai mai auzit, zici că era din Iad. Erau toți sparți. Era un bal de boboci. DJ-ul avea pe plantane făcute linii și trăgea. Și zic, ce-i cu ăștia? Ce fac cu ei? Mi-am făcut treaba în continuare”,  i-a dezvăluit artistul gazdei Mihai Morar, notează Click!

Vezi și: Scandal între Puya și Melinda, la America Express. Soția artistului, în sutien la autostop: „Ești dezbrăcată. Nu suntem pe plajă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel