Theodor Andrei, gafă de mari proporții. Ce mesaj a transmis artistul legat de Ucraina și alte state participante la Eurovision

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ Eurovision Song Contest
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Eurovision Song Contest

După rezultatul dezastruos din cadrul Eurovision, Andrei Theodor a reușit să o gafeze din nou, în fața fanilor.

Cu toții am aflat că anul acesta România a înregistrat cea mai slabă performanță la Eurovision, necâștigând niciun punct în semifinală. Theodor Andrei, care și-ar fi făcut singur show-ul și care a fost promovat cu cel puțin 80.000 de euro, i-a mâhnit pe români prin atitudinea și înfățișarea de la marele spectacol. Tânărul a fost criticat dur de publicul român, iar pentru o perioadă părea că lucruruile se calmaseră, până acum.

Tânărul Andrei Theodor a gafat-o din nou, dar de data aceasta în online, unde a redistribuit o postare pe o platforma socială. Conform mesajului postării, ar fi vorba despre un mesaj jignitor la adresa câtorva participanți de la Eurovision, dar și la adresa prezentatoarei ediției din acest an, Hannah Waddingham. De asemenea, mesajul conține și un anumit iz politic cu referire la războiul din Ucraina.

VEZI ȘI: Pe ce a cheltuit TVR aproape 400.000 de euro cu ocazia Eurovisionului. Lista de cheltuieli a echipei care a reprezentat România

VEZI ȘI: Marcel Pavel, dezamăgit total de prestația României la Eurovision: „Nu mi-a plăcut deloc! Atâta s-a putut?!”

Mesaj malițios cu tentă politică

„Interesant Eurovisionul de anul acesta. Politic/ Strategic și Loreen- era de așteptat. Interesantă reacția publicului și susținerea pentru Finlanda. Lacrimogenele pentru Ucraina. Se vedea pe fața actriței Hannah Waddingham că nu mai poate ea de Ucraina. Legat de România, Theodor Andrei a avut curaj. Mult curaj. Uitați-vă și la Polonia câta scandalul cu pițipoanca lor”, se arată în postarea lui Theodor Andrei.

 

Mesajul i-a revoltat pe mulți dintre urmăritorii lui Andrei Theodor care nu au întârziat în reacții. Comentariile negative la adresa artistului au curs, iar internauții au punctat nivelul de ipocrizie al lui Andrei, având în vedere că vine în contradicție cu declarațiile pe care tânărul le-a făcut recent.

„Lacrimogenele pentru Ucraina? M-am enervat grav, pa! Cum să dai share la asta după ce efectiv ai fost primit cu brațele deschise, ai mai avut și interviuri, întâlniri cu unii din Ucraina și ai mai și zis că efectiv piesa ta e scrisă și cu gândul la situația tragică de acolo. Doamne, dă-mi putere să mă abțin”, conform Cancan.

VEZI ȘI: Mihai Trăistariu dă de pământ cu juriul TVR: „Nu cred în jurii, sunt corupte” / EXCLUSIV

 „Îmi pare foarte, foarte rău”

Andrei Theodor a observat haosul creat de el însuși și a venitcu câteva cuvinte pentru a lămuri situația și a calma pe toată lumea. Acesta și-a cerut scuze public pe rețelele de socializare  și a scos în evidență faptul că nu a citit postarea cu conținut malițios înainte de a o redistribui. Acesta spune că primește mi de mesaje și încearcă să dea răspuns tuturor, chiar dacă nu le privește conținutul în speranța că nu va dezamăgi pe nimeni. Cu toate acestea, publicul nu l-a crezut.

„Am redistribuit un story care conținea mesaje nepoliticoase la adresa altor țări și concurenți și îmi pare foarte, foarte rău. Nu citesc toate postările înainte de a le redistribui, sunt mii și eu încerc să le răspund tuturor, ca să nu dezamăgesc pe nimeni. Mulțumesc pentru tot, mi-a plăcut să petrec timp cu fiecare dintre concurenți. Răspândiți dragostea. Mulțumesc și vă cer scuze”, a spus Theodor Andrei, conform Cancan.

„Să fim serioși… Cine crede așa ceva? Probabil a văzut valul de critici sau cineva din familia lui i-a atras atenția… Faptul rămâne consumat”, a fost replica unui internaut după ce Theodor Andrei și-a cerut scuze, potrivit sursei citate.

VEZI ȘI: Mihai Trăistariu critică prestația României în semifinala Eurovision: „Piesa asta nu era de competiție” / EXCLUSIV

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel