Marcel Pavel, dezamăgit total de prestația României la Eurovision: „Nu mi-a plăcut deloc! Atâta s-a putut?!”

Data publicării:
Sursă foto captură video Youtube/ Altceva cu Adrian Arsene
Descriere foto: Sursă foto captură video Youtube/ Altceva cu Adrian Arsene

Marcel Pavel și-a exprimat și el părerea cu privire la prestația pe care Theodor Andrei a avut-o pe scena semifinalei competiției Eurovision. 

A doua semifinală a competiției Eurovision a lăsat foarte multe semne de întrebare și reacții controversate în urmă, pentru că foarte multe persoane nu înțeleg de ce România s-a lăsat reprezentată de un astfel de moment artistic. Theodor Andrei s-a urcat pe scena de la Liverpool, însă, spre dezamăgirea tuturor, acesta nu a reușit să strângă suficient de multe voturi pentru a ne trimite țara în etapa următoare. Mai multe vedete au avut reacții acide după această întâmplare, printre care Dan Negru, Mihai Trăistariu și Marcel Pavel. Cel din urmă se declară a fi dezamăgit total de această prestație, care nu i-a plăcut deloc.

„Sunt dezamăgit total! Nu știu cine a decis o asemenea alegere și cu ce scop. Nu cred că a făcut-o publicul sau dacă a făcut-o, e doar o mică parte din el. Ce putem spune acum, după: Celebrele spuse de altădată, Atâta s-a putut?!

Respect părerea oricui, dar în acest caz, repet, sunt dezamăgit. Nu mi-a plăcut deloc! Oricum, după mine, Eurovision nu mai e de multă vreme un concurs de compoziții muzicale, ci unul nonconformist, de etalare a cu totul altceva decât s-a dorit cândva!”, a declarat Marcel Pavel, potrivit impact.

Te-ar putea interesa și: „Mi-e rușine”. Dan Negru face praf prestația României din semifinala Eurovision: „Am țopait cu un titlu englezesc și îmbrăcați fistichiu”

Ce spune Mihai Trăistairu

Nici Mihai Trăistariu nu a fost deloc impresionat de această prestație, spunând că piesa aleasă nu a fost deloc potrivită pentru Eurovision.

„N-a avut forță piesa lui, n-a avut ceva wow, o piesă normală. Forță muzicală înseamnă să vii cu ceva wow, dar el n-a venit cu nimic wow, ba chiar a fost mai slab decât în finala românească. Mi s-a părut mai slab aseară decât când a fost selectat acum două luni. Dar, culmea, când trebuie să vii cu un plus, cu ceva, cu mișcări, cu zgomot, să-ți urle dansatorii pe scenă, el a venit singur pe scenă și a venit prietena sa la final și l-a mângâiat cu cremă pe piept zece secunde și a fugit și ea. Ăsta a fost show-ul care a costat 115.000 de euro”, a declarat Mihai Trăistariu în exclusivitate pentru Spectacola

VEZI și: Horia Moculescu, reacție acidă, după ce România a ratat finala Eurovision 2023. Artistul cere socoteală TVR-ului: „Bani de care ne-am băutut iar joc”

Ce spune despre vestimentația artistului

Mai mult, Trăistariu spune că abordarea vestimentară a artistului nu a fost una greșită, ba chiar mai multe țări s-au prezentat așa. Cu toate acestea, Theodor Andrei a greșit printr-un detaliu care i-ar fi stricat întreaga imagine, spune artistul.

„Eu știu ce a vrut el, rozul lui, știind cu siguranță că la Eurovision se merge pe diversitate, s-a băgat și el pe roz, dar au venit încă zece cu roz, doar că ceilalți nu au avut doar roz și atât. Păi dacă bagi roz-ul, lași prietena, nu mai da la ziare că ai iubită, mergi pe roz să voteze cu roz. Păi el a punctat în ziare peste tot că „iubita vine pe scenă cu mine”, a zis Mihai Trăistariu.

Citește și: Mădălin Voicu, dezamăgit de prestația lui Theodor Andrei, la Eurovision. Pe cine ar trimite să reprezinte România la concurs



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel