Mihai Trăistariu dă de pământ cu juriul TVR: „Nu cred în jurii, sunt corupte” / EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Colaj Mihai Trăistariu și Andrei Theodor/ Captură video Youtube:Eurovision Song Contest și HappyFishTV
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursă foto: Colaj Mihai Trăistariu și Andrei Theodor/ Captură video Youtube:Eurovision Song Contest și HappyFishTV

Mihai Trăistariu a făcut noi declarații privind chestiunea tânărului de la Eurovision. Transparența juriului român pusă sub semnul întrebării.

Mihai Trăistariu, un celebru artist din industria muzicală, dar și românul care a reușit să cucerească cele mai mai multe puncte la Eurovision, este energic în a dezvolta subiectul vuit în toată țara cu privire la performanța României la cea mai de anvergură competiție muzicală din lume- Eurovision.

În interviul exclusiv pe care l-am avut cu celebrul Mihai Trăistariu, am atins mai multe subiecte de interes pentru publicul și fanii Eurovision. Nu este ceva necunoscut faptul că România nu a trecut mai departe pe scara Eurovision.

TVR nu i-ar mai fi acordat nicio șansă lui Andrei Theodor 

Spectacola: De ce a lăsat TVR-ul un copil de 18 ani să-și pregătească propriul show la Eurovision? 

Mihai Trăistariu: „Ei n-au mai avut încredere în el. Ei au văzut sondajele de două luni. România e la coadă, dacă te uiți pe lista pariurilor, România e la coadă, iar casele de pariuri cam corespund cu realitatea, iar el era pe locul 42 din 43, adică la coadă. TVR a văzut și a zis „E, n-are nicio șansă, hai lasă-l să-și facă că ne zbatem degeaba”. Situația ieșind prost, ei acum zic „Păi dacă copilul și-a făcut show-ul, normal că a luat ultimul loc”, adăugat artistul pentru Spectacola.

VEZI ȘI: Mihai Trăistariu critică dur România, în semifinala de la Eurovision: „Ăsta a fost show-ul care a costat 115.000 euro” / EXCLUSIV

Transparența juriului român pusă sub semnul îndoielii

Spectacola: Ar trebui implicat publicul în alegerea concurentului în loc de TVR ?

Mihai Trăistariu: „Adevărul e că publicul a votat, dar au fost selectate cele 12 piese finale de către un juriu și eu am criticat acest juriu deoarece nu cred în ei, că am fost și eu în locul lor (în juriu), de două ori chiar, și m-au sunat diverși „Vezi că am și eu o piesă, te rog frumos, Mihai!”, și eu le-am repetat-o și le-am zis „Nu, eu nu fac măgării d-astea”. Deci, dacă pe mine m-au sunat, nu îi sună și pe alții? Hai să fim serioși! Se judecă în juriul ăla de se rupe, adică nu cred în jurii, sunt corupte, nu știu dacă primesc sacoșe sau bani, dar telefoane primesc. Mai bine lăsăm pe public, dar, uite că publicul...nu putem știi dacă, uite spre exemplu și Andrei Theodor, dacă nu și-a cumpărat vreo mie de cartele sau 5.000, poți să știi lucrul ăsta? El ca să-și lanseze destinul, ce, n-ar fi putut să ia mai multe cartele? Nu știm noi lucrul ăsta. Așa s-a întâmplat la Eurovision Junior acum 10 ani. A câștigat o fată, iar din acel moment nu s-a mai ținut Eurovision Junior în România, pentru că România a ieșit pe ultimul loc. O fetiță cu un tată bogat și-a forțat destinul, a cumpărat 8000 de cartele și a ieșit pe ultimul loc în finală. Ce ai rezolvat? România s-a supărat așa tare încât n-a mai ținut niciodată Eurovision Junior la noi. În afară încă se face. După părerea mea, decât un juriu corupt, mai bine lași pe mâna publicului, cu un singur vot pe un telefon ca să fie cât mai concludent, aceasta se poate realiza cu seria de telefon (...) nu cred că ar fi votat țara așa ceva”, a mai menționat Mihai Trăistariu pentru Spectacola.

VEZI ȘI: Mihai Trăistariu critică prestația României în semifinala Eurovision: „Piesa asta nu era de competiție” / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel