Theo Rose, uimită de talentul lui „Florinel”. Copilul are umorul lui Puiu Călinescu: „Știe că trebuie să muncească ca să-și ajute părinții”

Sursă foto: Youtube/ Theo Rose, Filme și lozuri LIVE by Hot Chicken
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Theo Rose, Filme și lozuri LIVE by Hot Chicken

Filip Munteanu, pe numele său real, are rolul lui „Florinel”, iar povestea sa de viață nu se aseamănă cu a oricărui copil. 
Theo Rose dezvăluie cum l-a adus pe băiețel în platoul „Clanul”.

Theo Rose a fost prezentă în podcastul lui Horia Brenciu, acolo unde a mai fost o dată, dar în urmă cu doi ani. Artista a vorbit despre experiențele sale de-a lungul sarcinii, având parte și de un „Test de tânără mămică”, iar mai apoi, cântăreața a discutat cu Horia despre unul dintre cei mai noi actori din producția serialului Clanul, fiind vorba despre Florinel de pe TikTok.

Vezi și: George Mihăiță a luat lecții de la interlopi pentru „Clanul”: „Eram foarte curios să văd reacțiile lor”. Câte ore studiază pe zi pentru acest rol / VIDEO

Theo Rose, navigând rețelele de socializare, a descoperit mai multe videoclipuri cu un băiețel. Ea l-a găsit foarte amuzant, fiind filmat de prietenii săi mai mari, iar în cele din urmă, făcând presiuni asupra soțului său, Anghel, care este și regizorul serialului, a creat un rol special pentru micuțul băiat. Theo l-a contactat pe Florinel, iar cu acordul familiei, el a căpătat un rol cu contract în celebrul serial.

„Ăla e artificiu, copilul ăla. Are un firesc extraordinar, pe lângă asta e foarte conștient de o realitate în care trăiește și în care copiii din ziua de astăzi, cel puțin cei pe care eu îi întâlnesc frecvent, sunt protejați. Adică acea realitate mai urâtă. Florinel reușește să fie și copil, dar pe de altă parte știe că trebuie să muncească ca să-și ajute părinții, că nu are altă opțiune. L-am văzut pe TikTok, postat de niște prieteni de ai lui mai mari de vârstă, de vreo 20 de ani, care îl întrebau tot felul de lucruri. E o combinație de Puiu Călinescu cu încă cienva. E extraordinar, carismatic și foarte muncitor.”, a precizat Theo Rose, în cadrul podcastului cu Horia Brenciu.

Theo Rose, rol decisiv în viața lui Florinel Munteanu

Vezi și: Anghel Damian, copleșit de responsabilități. Cum este viața de tătic pentru el: „Părinții sunt foarte prinși cu niște chestiuni”

Cu toate că nu își asumă meritul pentru aducerea lui Florinel Munteanu în platoul „Clanul”, Theo Rose a jucat un rol decisiv în viața copilului de numai 12 ani. Fără insistența ei, probabil că Anghel Damian nu ar fi descoperit talentul micuțului, iar prin urmare, nu ar fi creat un rol pentru acesta. Mai mult decât atât, copilul s-a adaptat foarte repede la noul loc de muncă, chiar învățând textul pe de rost, și nu numai al său, ci și al colegilor.

„Nu am îndrăznit eu să-l aduc pe platoul „Clanul”. I l-am arătat lui Anghel, că l-am căutat obsesiv, iar Anghel a zis „Bă, ăsta chiar e tare”, ne prăpădeam tare de râs. A zis „Hai să-i scriu ceva în Clanul, un rol”. Și am zis să dăm de el. I-am scris băiatului care îl postase și a fost drăguț că mi-a dat numărul lui Florinel. Am sunat și mi-a răspuns mama lui, erau la câmp, munceau: „Da, vă mulțumim, ne-a zis băiatul că ne veți suna, v-am așteptat. El e în partea cealaltă a câmpului, îl aștept să vină și vă sunăm noi”. I-am sunat ziua următoare că era duminică și nu munceau.

„Vrem să-ți propunem să joci în Clanul. Ai vrea să joci într-un serial?”, iar el a răspuns „Da, eu urmăresc Clanul, sunt fan, suntem fani cu toții.”

De emoții învățase textul, și nu doar al lui, al tuturor. Dacă rata cineva vreun cuvânt, pe Florinel îl auzeai dintr-un colț completând.” a încheiat artista, potrivit sursei menționate.

Vezi și: Sezonul 3 din „Clanul”, filmat în peste 30 de locații. Denis Hanganu: „O să fie niște momente spectaculoase. E extraordinar pentru România” / VIDEOGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 11 sep 2023, 15:02 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience