Sezonul 3 din „Clanul”, filmat în peste 30 de locații. Denis Hanganu: „O să fie niște momente spectaculoase. E extraordinar pentru România” / VIDEO

Data publicării:
Denis Hanganu, captură video Youtube/ spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Denis Hanganu, captură video Youtube/ spectacola

Denis Hanganu ne-a dezvăluit informații inedite despre al treilea sezon al serialului „Clanul”.

Sezonul 3 din „Clanul” este pe cale să-și facă debutul la Pro TV, iar toți fanii așteaptă cu sufletul la gură să vadă ce se va întâmpla cu personajele lor preferate și cum va continua întreaga acțiune. L-am întâlnit recent pe Denis Hanganu, care îl interpretează pe Tudor, în cadrul unui eveniment, acolo unde l-am rugat să ne ofere câteva detalii inedite cu privire la serial. În acest sens, actorul spune că noul sezon a pregătit extrem de multe surprize, care vor ține fanii cu sufletul la gură în fiecare minut.

„Cele mai frumoase cadre surprinse de până acum sunt în sezonul 3. Sigur, vor apărea personaje noi, așa cum v-am obișnuit, o să mai și moară din ele, așa e în viață. Am încercat să aducem calitate serialului, să-l închegăm din toate punctele de vedere și să-i ținem cu sufletul la gură pe cei pe care ne urmăresc. Am văzut că sunt fani loiali și am încercat să le livrăm cât mai multă tensiune. Altfel, avem cred că peste 34 de locații doar în sezonul trei, dacă adunăm din toate sezoanele sunt peste 100 de locații, ceea ce e extraordinar pentru România. O să fie niște momente spectaculoase. Noi acum suntem la mijlocul sezonului, ca episoade filmare, deci și noi suntem curioși.”, a declarat Denis Hanganu, în exclusivitate pentru Spectacola.

VEZI și: George Mihăiță a luat lecții de la interlopi pentru „Clanul”: „Eram foarte curios să văd reacțiile lor”. Câte ore studiază pe zi pentru acest rol / VIDEO

„Noi chiar suntem o familie, de aceea și proiectul e de succes”

Pe platourile de filmare s-a legat o adevărată relație de prietenie între toți actorii, dar și oamenii din spatele camerelor, ne povestește Denis Hanganu. Acesta este un factor important care ajută la succesul serialului, ce poate fi comparat oricând cu un alt film internațional, mai este de părere actorul din Clanul.

„Noi chiar suntem o familie, de aceea și proiectul e de succes, iar audiențele vorbesc de la sine. Atât noi, cât și cei din spatele camerelor, suntem legați, funcționăm la unison și am tras foarte tare ca proiectul să iasă așa cum îl vedeți voi. Având în vedere totuși bugetele, care sunt de România, dacă te uiți la serial, el poate fi comparat lejer cu aproape orice alt serial de pe Netflix. Nu sunt cuvinte mari, este extraordinar ce facem aici.”, a continuat actorul.

Citește și: George Mihăiță, impresionat de Theo Rose: „Ea s-a născut cu talentul acesta. Fură de la toți”. Ce îi transmite lui Sasha / VIDEO

Cum a perceput Denis Hanganu celebritatea

Spre deosebire de alți colegi din serial, Denis Hanganu nu se află la primul său proiect de acest gen. Acesta a mai jucat în trecut în alte ecranizări ale postului concurent, însă, spune el, celebritatea nu o să i se urce niciodată la cap. Totuși, acesta își roagă fanii să-l asocieze cu numele real, și nu după personajele interpretate în filme sau în piesele de teatru.

„Oamenii se schimbă, norocul meu că nu sunt la primul proiect. Sunt obișnuit cu tipul ăsta de vizibilitate, dar nu o să mă las pradă acestei capcanei. Sper ca cei care mă urmăresc să rămână în cap cu actorul Denis Hanganu, care poate face și roluri pozitive și negative, nu cu Tudor sau cu alte personaje. Dar da, este o bucurie că suntem atât de vizibili, ia asta ne spune că serialul funcționează și sunt fani. Pentru mine este o binecuvântare să pot face și cinematografie, și teatru în aceeași măsură.”, ne-a mai declarat Denis Hanganu.

Citește și: Denis Hanganu și Elvira Deatcu, moment dificil la filmările pentru „Clanul”: „Era groaznic. Nu știm cum vor privi oamenii”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel