George Mihăiță a luat lecții de la interlopi pentru „Clanul”: „Eram foarte curios să văd reacțiile lor”. Câte ore studiază pe zi pentru acest rol / VIDEO

Data publicării:
George Mihăiță, captură video Youtube/ Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: George Mihăiță, captură video Youtube/ Spectacola

Actorul George Mihăiță ne-a dezvăluit cât de greu i-a fost să intre în pielea personajului din „Clanul.”

Recent, a avut loc lansarea grilei de toamnă a Pro TV-ului, acolo de unde nu putea să lipsească nici îndrăgitul actor George Mihăiță, personaj principal în „Clanul”. Serialul urmează să apară curând pe micile ecrane cu cel de-al treilea sezon, astfel încât am profitat să aflăm de la actor ce îi așteaptă pe fani din septembrie. Mai mult, în final, George Mihăiță ne-a dezvăluit și cât de mult a muncit și muncește în continuare pentru a-l interpreta pe „Tătuțu”, stâlpul clanului.

„M-am rupt de la lectura episodului 11, pentru a veni cu drag aici și pentru a promova și noi cât putem mai mult sezonul 3. Ne așteaptă multe surprize, mai ales neplăcute, pentru că trebuie și Clanul să plătească pentru ceea ce a greșit. Există oameni răpiți, dispăruți din clan, în pușcărie și veți vedea când vom difuza sezonul.”, a declarat George Mihăiță, în exclusivitate pentru Spectacola.

VEZI și: George Mihăiță, impresionat de Theo Rose: „Ea s-a născut cu talentul acesta. Fură de la toți”. Ce îi transmite lui Sasha / VIDEO

Ce se întâmplă cu „Tătuțu” în sezonul 3

George Mihăiță îl interpretează pe „Tătuțu” în serial, personajul negativ în jurul căruia se învârte întreaga acțiune. În acest sens, sezonul 3 vine cu extrem de multe provocări pentru personajul care va avea mai multe probleme cu legea, dar va avea și diferite conflicte cu soția, dar și cu „fiul” adoptat, Tudor, interpretat de Denis Hanganu. 

„Deocamdată Tătuțu nu are timp să se răzbune, pentru că are el complicații pentru ce a făcut, dar și cu ce nu a făcut, pentru că e luat de multe ori și pentru ceea ce nu face, pentru că poliția crede că el e capul răutăților. Cu David încă nu am dispute, am cu Tudor, cu Magda și veți vedea.”, a mai spus el.

Citește și: Denis Hanganu și Elvira Deatcu, moment dificil la filmările pentru „Clanul”: „Era groaznic. Nu știm cum vor privi oamenii”

„Pentru rol m-am întâlnit și cu colegi interlopi”

Chiar dacă este unul dintre cei mai consacrați actori din țara noastră și a avut extrem de multe roluri de-a lungul timpului, George Mihăiță spune că personajul din „Clanul” i-a adus extrem de multe provocări. Pentru a-l putea interpreta cât mai bine, acesta recunoaște că a luat „lecții” de la anumiți interlopi și chiar și în ziua de astăzi își dedică extrem de mult timp studiului.

„Eu când am citit primele 8 episoade, până să începem să filmăm, am fost sigur de succes. Când am văzut cât de bine este scris, Lia Bugnar și Anghel Damian, am zis că sigur va fi de succes. Nu eram însă atât de sigur pe rolul meu, dar știam că pot să fac un lucru cum poate puțini mă cunosc, mai ales pentru cei care nu m-au văzut la teatru. Pentru rol m-am întâlnit și cu colegi interlopi, eram foarte curios să văd reacțiile unor oameni din lumea interlopă. Mi-a luat mult timp să mă obișnuiesc cu personajul. Eu stau 7-8 ore pe zi să învăț nu numai o scenă, mai multe, eu mereu am pregătite mai multe zile de filmare, știu textul pe dinafară pe 5-6 zile de filmare, altfel nu se poate. Stau mult dimineața, apoi seara, iar abia pe la 21:00 îmi permit câte un pahar.”, ne-a mai dezvăluit îndrăgitul actor.

VEZI și: Marian Olteanu și Denis Hanganu au dat împreună castingul pentru „Clanul”: „Nu a fost un telefon primit, nu avem noi pile” / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel