Anghel Damian, copleșit de responsabilități. Cum este viața de tătic pentru el: „Părinții sunt foarte prinși cu niște chestiuni”

Anghel Damian a fost luat prin surprindere de viața de părinte. Cu toate acestea, declarațiile tânărului au impresionat publicul deoarece el este foarte conștient de ceea ce trebuie să facă alături de Theo Rose.

Anghel Damian este partenerul lui Theo Rose, una dintre juratele de la Vocea României. De asemenea, cei doi au un fiu, pe Sasha, care a fost centrul showbizului românesc. Deși tânăra mămică a tot apărut în spațiul public uc declarații referitoare la fiul său, Anghel a rămas fără „voce”, venind timpul și pentru el, în sfârșit, pentru a fi auzit.

Vezi și: Theo Rose și Anghel Damian și-au botezat fiul în secret: „Am făcut o chestie în familie, la mine la țară, nu am vrut ceva mai mult”

Au noroc de un fiu liniștit

Tânărul recunoaște că nu este treabă ușoară să ai un copilaș, deși Sasha se arată a fi un bebeluș foarte înțelegător.

”E un efort colosal. Mărturisesc că știam că o să fie greu. Este mai greu decât mi-am imaginat. Dar până la urmă când vezi trailer-ele care sunt așa un prim pas către ieșirea în lume, parcă simți că ai uitat de tot greul și a meritat tot efortul. Sunt momente, îți mărturisesc, în care te întrebi cum o scoți la capăt cu tot, cu viața. Avem noroc de un băiat care este foarte cuminte și parcă simte că în momentul ăsta părinții sunt foarte prinși cu niște chestiuni și că toată atenția care există și ne rămâne este către el, dar ne și întoarce această liniște, adică noaptea sunt două treziri, iar în rest este foarte cuminte. Este un copil cu care te poți plimba oriunde, poți să ieși la restaurant, adică sunt lucruri foarte ok”, a mai adăugat scenaristul, pentru Ego.ro

Vezi și: Smiley i-a cerut lui Theo Rose să-și arate decolteul. Vedeta a filmat totul /FOTO

Mai au și alți „copii”

Cu atât mai mult, el a continuat și a vorbit despre animalele lor de companie, iar spre mirarea multora, Theo nu a mai avut o pisică până acum, în casă.

”La Theo este prima pisică pe care o are în casă. Eu am mai avut pisici în casă și știu cum sunt la început. Theo a avut pisici, dar a avut la curte, unde ele ies, intră, e cu totul altă treabă, dar când sunt pui, te zgârie, sar, fac, au energie. E și asta, nu aș numi-o un stres, dar e un efort suplimentar pe care trebuie să-l depunem. ”, a mai spus el, pentru sursa menționată.

Vezi și: Theo Rose și Anghel Damian își serbează ziua de naștere împreună. Mesajul emoționant al artistei: Unul lângă altul în viață și în sărbătoare

Sasha e oglina sa

Bărbatul admite că este fericit pe toate planurile și că viața a fost mai bună cu el decât se aștepta. Pe deasupra, el arată modestie și recunoștință față de tot ceea ce are. Când se uită la Sasha se vede pe sine.

”Nu cred că sunt genul care se stresează. Am fost foarte liniștit, nu știu dacă relaxat este cuvântul, dar am fost liniștit. În sensul în care mi-am imaginat că or să fie niște lucruri pe care o să trebuiască să le învățam, mi-am imaginat că o să fie o perioadă dificilă, mi-am imaginat că o să fie o perioadă extrem de fericită și am primit în plus față de ceea ce mi-am imaginat. Pe toate planurile. Pe de altă parte știu că și părinții și bunicii noștri, străbunicii noștri, au trecut prin aceleași lucruri ca noi și că până la urmă au scos-o la capăt. Iată-ne pe noi aici, existând în carne și oase, suntem bine, respirăm. Suntem pe un drum al nostru, lucrăm, muncim, facem lucruri. Așa că mă gândesc că pot și eu să fac ce au făcut părinții mei, ce au făcut bunicii mei”, a mai spus tânărul, conform sursei menționate.

Vezi și: Theo Rose a angajat bonă pentru Sasha. Tatăl artistei a dat-o de gol: „Nu o putem ajuta mai mult”

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 07 sep 2023, 18:26 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience