Theo Rose și Alex Leonte, planuri mari de viitor. Nepotul lui Nea Mărin își dorește un copil cu frumoasa artistă

Data publicării:
Theo Rose și Alex Leonte, sursa foto Instagram
Descriere foto: Theo Rose și Alex Leonte, sursa foto Instagram

Theo Rose și Alex Leonte trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar acum cei doi au planuri mari pentru viitor. 

Theo Rose este una dintre cele mai bune voci ale momentului. Artista a cunoscut succesul după participarea în emisiunea „Bravo ai stil! Celebrities”, unde a fost doar la un pas de a câștiga marele premiu. 


Vocea, dar și frumusețea ei i-au adus celebritatea într-un timp foarte scurt. Theo Rose a colaborat de-a lungul timpului cu foarte mulți artiști din România, indiferent de stilul muzical. 

 

Cât câștigă Theo Rose din rețelele de socializare. Sumele sunt colosale: „O grămadă de bani”


Theo Rose și Alex Leonte trăiesc o frumoasă poveste de iubire, iar nepotul lui Nea Mărin este cel care o susține neîncetat pe frumoasa cântăreață. Chiar dacă se înțeleg de minune și spun că nu ar putea trăi unul fără altul, aceștia nu au planuri de nuntă deocamdată. 

 

Theo Rose a răbufnit. Artista nu mai poate suporta comentariile negative: „Copiii ăștia sunt nebuni”


Cei doi s-au filmat în timp ce se aflau într-un lift. Alex Leonte a fost surprins cum ține mâna pe burtica artistei, iar fanii au crezut că cei doi așteaptă un copil. Chiar dacă dau semne că și-ar dori acest lucru, Theo Rose este mai reticentă atunci când vine vorba despre acest subiect. 


”Deci, avem o problemă! Dacă o să sară din nou siguranța și ne prinde în lift... ”, a zis Theo Rose. ”Facem un copil, asta e!”, a continuat Alex Leonte. ”Du-te, bă! Fă tu copii în lift!”, a fost reacția artistei.

 

Theo Rose a izbucnit în lacrimi. Ce a afectat-o pe artistă: "Mai am două zile la dispoziție"


Theo Rose spune că vor face și nuntă, dar atunci când condițiile vor permite acest lucru. Artista spune că nu îi place să fie presată cu acest subiect. Theo Rose și Alex Leonte sunt deja ca o familie, fără să aibă nevoie de acel act. Fanii sunt nerăbdători să o vadă pe artista lor preferată în rochie de mireasă. 


”E, cu cât mă întreabă lumea mai des, cu atât mie îmi vine să stau mai mult de subiect (nr. nunta). Avem patru ani împreună, suntem ca o familie, ăsta e doar un pas pe care l-am face doar atunci când o să avem condiții bune pentru așa ceva”, a spus Theo Rose în cadrul emisiunii Acces Direct.

 

Theo Rose a îmbrăcat rochia de mireasă. Artista s-a afișat la brațul lui Bogdan de la Ploiești/ FOTO

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel