Theo Rose a izbucnit în lacrimi. Ce a afectat-o pe artistă: "Mai am două zile la dispoziție"

Data publicării:
Theo Rose, instagram
Descriere foto: Theo Rose, instagram

Theo Rose a izbucnit în lacrimi în fața fanilor. Artista le-a povestit ce a afectat-o atât de rău.

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei.

Recent, artista s-a afișat în fața fanilor cu ochii în lacrimi. Potrivit spuselor ei, în această săptămână a avut parte numai de răutăți și lucruri urâte, motiv pentru care este extrem de afectată. Theo Rose a mărturisit că, deși încearcă să țină post, îi este foarte greu să ierte tot ce i se întâmplă. 

Mai mult decât atât, vedeta le-a spus fanilor că și-a făcut bagajul pentru a pleca alături de familie în Bucovina, însă starea ei nu este deloc una bună.

"Deci sunt tristă rău. Am încercat să țin post. De patru zile tot încerc să țin post. Vă spun sincer, în tot anul adunat nu m-am împiedicat de atâția oameni răi și de atâtea c#@&*i ca în săptâmâna asta. Deci lupta mea cu mine ca să rămân ok, să trec peste toate, să nu am răutăți...nu aveți idee, e jale.

Mai încerc, mai am duă zile la dispoziție să iert și să trec peste tot, că eu nu vreau să ma prindă Paștele în starea asta și supărată, dar văd eu cum fac. Mai și plec în Bucovina, am bagajul făcut, cu familia, cu sora, cu familia lui Alex, cu prietenii. E ceva puternic ce se întâmplă. Trebuie să fiu atentă. Gândiți-vă că mi-am făcut bagajul în starea asta. În bagajul meu am doar treninguri și pijamale. ", a spus Theo Rose, cu ochii în lacrimi pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel