Theo Rose a răbufnit. Artista nu mai poate suporta comentariile negative: „Copiii ăștia sunt nebuni”

Data publicării:

Theo Rose a fost scoasă din minți pe Internet. Ce a enervat-o pe celebra artistă?

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste din România. A devenit celebră odată cu emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, unde a fost doar la un pas de a câștiga marele premiu. Theo Rose se bucură de o frumusețte aparte, dar și de o voce divină. Vedeta poate aborda orice stil muzical, iar piesele ei reușesc să doboare record după record. 

 

Theo Rose a izbucnit în lacrimi. Ce a afectat-o pe artistă: "Mai am două zile la dispoziție"


Theo Rose se bucură de o comunitatea foarte mare pe Instagram, acolo unde postează foarte des și le destăinuie fanilor ce proiecte muzicale urmează, dar le vorbește și despre trăirile ei interioare. Chiar dacă majoritatea oamenilor îi trimit mesaje de apreciere, există și internauți care o jignesc pe vedetă sau care îi vorbesc urât. Deoarece s-a săturat de asftel de mesaje, Theo Rose le-a transmis un mesaj fanilor. 


„Fac față pentru că m-am pregătit pentru asta, am știut ce mă așteaptă. Și acum mi-a dat un copil mesaj. Copiii ăștia sunt nebuni. M-a înjurat și i-am zis: „să vezi ce șut în c@# îți dau”. Nici nu-l cunosc, dar așa, ca idee. Le fac față ălora mari, în sensul că mă aștept la orice și mi-ar plăcea să pot să-i apăr pe ăștia mici de la a deveni ăia mari frustrați de mai târziu care să vorbească urâți despre alții și să se comporte grotesc”, a spus Theo Rose pe Instagram.

 

Theo Rose, totul despre stările ei de anxietate. Totul a pornit din copilărie: „Am făcut tot felul de terapii”

 

Theo Rose, despre nunta cu iubitul ei Alex Leonte 

 

 

„E, cu cât mă întreabă lumea mai des, cu atât mie îmi vine să stau mai mult de subiect (nr. nunta). Avem patru ani împreună, suntem ca o familie, ăsta e doar un pas pe care l-am face doar atunci când o să avem condiții bune pentru așa ceva”, a spus Theo Rose în cadrul emisiunii ”Acces Direct”.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel