Cât câștigă Theo Rose din rețelele de socializare. Sumele sunt colosale: „O grămadă de bani”

Data publicării:

La 23 de ani, Theo Rose se bucură de un succes colosal. Artista a dezvăluit câți bani face din postările de pe Instagram, Facebook și Youtube.

Theo Rose a cucerit publicul cu vocea și temperamentul ei. Nu este de mirare că are peste 580.000 de urmăritori pe Facebook și  600.000 de fani pe Instagram. Adunat, sunt peste 1 milion de fani care îi urmăresc activitatea, fără să calculăm și privitorii de pe Youtube, unde melodiile sale adună sute de mii de vizualizari. 

Acesta este și motivul pentru care multe companii aleg să își facă publicitate cu ajutorul artistei. 

10 lucruri despre: Theo Rose / VIDEO

În cadrul unui interviu pentru Impuls Radio, artista a dezvăluit câți bani câștigă din Instagram și Facebook. 


 "Pe feed costă 950 de euro. Eu aș fi pus 1.000 direct, ce o mai dau cotită. InstaStory, o serie de patru instastories cu swipe-up și cu tag la client, 500 de euro. Un video pe feed este 1.200. O grămadă de bani", a declarat Theo pentru Impuls Radio. 

 

Dorian Popa câștigă zeci de mii de euro din online

 

Recent, și Dorian Popa a dezvăluit sumele colosale pe care le încasează din contractele de publicitate de pe Instagram și Facebook. 

 

Sunt shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreţ şi vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe YouTube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place şi la concerte, le duc lipsa. Dar YouTube-ul e viaţa mea. Trebuie să cât mai natural, mai real. Câştig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram şi în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube”, a dezvăluit Dorian Popa în podcast-ul lui Cătălin Măruță



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel