Theo Rose a îmbrăcat rochia de mireasă. Artista s-a afișat la brațul lui Bogdan de la Ploiești/ FOTO

Data publicării:

Theo Rose și-a șocat fanii după ce a îmbrăcat rochia de mireasă și s-a afișat la brațul lui Bogdan de la Ploiești.

În ultima perioadă Theo Rose și Bogdan de la Ploiești au tot fost văzuți împreună, lucru care i-a pus pe ganduri pe fani și au trezit tot felul de speculații. Mulți au crezu că cei doi formează un cuplu.

Spre surprinderea tuturor, cei doi au apărut astăzi pe rețelele de socializare într-o ipostază care i-a lăsat pe urmăritorii de pe Instagram cu gura căscată. Theo Rose apare în rochie de mireasă, iar brațul său apare nimeni altul decât Bogdan de la Ploiești. La un moment dat artista se apropie de el și îl îmbrățișează, însă este vorba doar de un videoclip muzical.

Theo Rose și Bogdan de la Ploiești sunt doar buni prieteni și colegi de breaslă. Artista a mărturisit că atunci când a văzut speculațiile apărute despre ei doi, au decis să filmeze acest videoclip împreună pentru a-i face pe fani să creadă că într-adevăr între ei există mai mult decât o prietenie.

”După ce am scos piesa cu Bogdan, copiii de pe Tik Tok și oamenii care ne apreciau ne-am combinat, asta pentru că eu și Bogdan, puși la un loc, suntem combo cumva de energie, muzical chiar. Noi ne înțelegem foarte bine, suntem colegi de studio mai nou, el face parte din echipa noastră și este un băiat foarte talentat și muncitor. Când am văzut toată ideea asta, ne-am amuzat și am alimentat puțin, pentru că ni s-a părut mișto”, a declarat Theo Rose în cadrul unui podcast.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel