Smiley i-a cerut lui Theo Rose să-și arate decolteul. Vedeta a filmat totul /FOTO

Theo Rose s-a găsit într-o situație dificilă. Aflați cum a acțioant vedeta.

Într-o postare pe rețelele de socializare Theo Rose și-a filmat scurt decolteul, iar înainte de acest moment Smiley i-a spus „ Hai, arată decolteul!”. Vedeta s-a „supus” cererii, iar fanii au rămas cel mai probabil mască.

Vezi și: Astrogramele lui Theo Rose și Anghel Damian. Ce aflăm din cele două portrete astrologice de la Daniela Simulescu?

Vezi și: Theo Rose și Anghel Damian își serbează ziua de naștere împreună. Mesajul emoționant al artistei: Unul lângă altul în viață și în sărbătoare

Vezi și: Theo Rose a angajat bonă pentru Sasha. Tatăl artistei a dat-o de gol: „Nu o putem ajuta mai mult”

Au angajat o bonă

Deși inițial se fereau de a apela la serviciile unei bone, cuplul format din Theo Rose și Anghel Damian au concluzionat că este cea mai bună soluție. Cel mai probabil, timpul încărcat pe care îl au amândoi i-a făcut să decidă în acest fel. Deși sunt foarte tineri, cuplul este foarte activ și pus pe treabă. Atât Theo Rose, cât și partenerul său au agenda plină mai mereu. Cu toate acestea, prioritatea lor este de a avea grijă de Sasha, fiul lor.

Vezi și: Theo Rose și Anghel Damian își serbează ziua de naștere împreună. Mesajul emoționant al artistei: Unul lângă altul în viață și în sărbătoare

Vezi și: Theo Rose, experiență de 12 ore în penitenciar. Cum au primit-o deținuții: „Se auzeau chestii ciudate și blesteme”

Vezi și: Theo Rose revine cu greu pe platoul de filmare. Vedeta nu poate sta departe de micuțul Sasha: „Este prima oară când plec de acasă”

Vezi și: Cum se menține în formă Marius Manole: „Riști să tremuri pe scenă, să ți se blocheze maxilarul”. Trucurile la care apelează mereu actorul

De asemenea, ei sunt ajutați și de părinții lor care sunt foarte mândri de ei.

„Fiica mea și Anghel își cresc pruncul ca puțin alți părinți. Eu și soția mea suntem foarte mândri de ei! Nu doar fiindcă la mijloc e fiica mea, ci în primul rând pentru că într-adevăr formează un cuplul aparte.

Mama lui Theo ajunge în fiecare weekend la București și stă cu nepoțelul ei. De multe ori o aduc personal, cu mașina. Suntem amândoi cu serviciu încă și nu o putem ajuta mai mult, dar sfârșitul de săptămână e al nostru. În rest, Theo și Anghel au angajat o bonă pentru cel mic!”, a declarat tatăl lui Theo Rose, pentru cancan.

Theo Rose este bijuteria familiei sale, iar taăl ei are numai cuvinte de laudă la adresa sa. Cu toate că partenerul vedetei este nou pentru familia ei, el nu a înșelat așteptările.

„Soția mea a adus pe lume trei copii, așa că are suficientă experiență. Mi-a spus că e ferm convinsă că Theo va fi la rândul ei o mamă foarte bună. În plus, fata o întreabă tot felul de lucruri, pe care doar mamele le experimentează și pe care tare mă tem că bărbații, fie ei părinți la rândul lor, nu le înțeleg pe deplin vreodată.

De Theo a mea știam ce poate, fiindcă a crescut doar la noi în casă. Dar Anghel e o surpriză pentru mine. E atât de atent cu cel mic și e un tată așa de mândru, cum rar am văzut! Suntem plini de recunoștință că avem parte de asemenea copii frumoși”, a continuat acesta, pentru aceeași sursă citată.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 10 aug 2023, 18:55 | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience