Theo Rose, experiență de 12 ore în penitenciar. Cum au primit-o deținuții: „Se auzeau chestii ciudate și blesteme”

Data publicării:
Theo Rose, captură video Youtube/ La Măruță
Descriere foto: Theo Rose, captură video Youtube/ La Măruță

Theo Rose a fost în penitenciar pentru cel puțin 12 ore pentru a realiza filmările serialului „Clanul”. Aflați cum a fost primită de deținuți.

Cu ocazia filmărilor pentru serialul „Clanul”, Theo Rose a participat la filmările necesare timp de 12 ore, în penitenciarul Rahova. Vedeta afirmă că a avut o experiență unică, dar mai ales neașteptată. Ea a avut parte de o primire care a uimit pe toată lumea. Deși contrară așteptărilor ei, momentul întrevederii cu deținuții a fost unul care a impresionat-o, plecând cu un gând pozitiv despre cei care își petrec zilele acolo.

Surpriza din penitenciar

Deși nu a trecut mult timp de când a născut, Theo Rose a revenit pe platourile de filmare. Artista a reintrat în pielea personajului Vera, pe care îl interpretează în serialul Clanul. De această dată, cântăreața a ajuns la Penitenciarul Rahova pentru filmări și a împărtășit experiența sa cu fanii din mediul online. Theo Rose a mărturisit internauților că experiența din penitenciar a fost una inedită pentru ea. Deși se aștepta la tot ce este mai rău, artista a avut parte de o surpriză de proporții. Se pare că mulți dintre deținuți îi sunt fani și au întâmpinat-o cu entuziasm și urale.

Cu toate acestea, Theo Rose a recunoscut că a văzut în penitenciar și câteva zone în care lucrurile nu erau prea roz, iar entuziasmul a fost înlocuit de jigniri și blesteme.

„O să râdeți, dar am avut surpriza ca la penitenciar la Rahova să fiu foarte frumos primită. Strigau băieții, deținuții, de la geamuri: „The Rose, te iubim! Să-ți trăiască băiețelul! Salută-l pe Anghel acasă. Ce mai faci? Ești cea mai tare!” Și am stat cu ei de vorbă pe la geamuri. Nici nu vedeam de unde vorbesc că au gratiile alea. Dar băieții cu care am vorbit eu, foarte cu bun simț. Toți suntem speriați de penitenciar. Avem impresia când ajungem acolo, că ajungem într-o junglă. Într-adevăr, erau aripi de unde se auzeau chestii ciudate și înjurături și blesteme și toate cele. Dar locul unde am filmat noi a fost super ok și chiar m-am distrat cu băieții”, a spus Theo Rose pe rețelele de socializare.

Și-a reluat activitatea cu greu

Theo a precizat că din cauza lactației, trebuie să meargă la locul de muncă cu pompe speciale pentru a extrage laptele matern. Speră că nu va întâmpina probleme care să o facă să solicite pauze și se străduiește să îmbine activitatea profesională cu responsabilitățile de mamă. Pentru ea nu este ușor să reînceapă atât de repede activitatea, având mai multe proiecte la activ.

„Practic, astăzi îmi închei perioada de lăuzie. Este prima oară când plec de acasă atâtea ore. Ca să nu am așa mari emoții, o să vină după-amiază și el (n.red.: fiul ei, Sasha Ioan) cu tatăl lui. O să-l aducă să vadă și el, să fie și el integrat, să ne obișnuim cu ideea că va fi copilul prezent în majoritatea locurilor în care voi fi la muncă.(...) 9 luni a durat să crească (n.red.: burtica), 9 luni durează și să se retragă. Mi-am luat piese modelatoare să ajut un pic, dar mai uit să le pun, acasă nu stau cu ele.Sunt cu pompele după mine. Parcă vezi că cer să luăm pauză zicând: Țâșnește! O să mă cheme să le pun și în cafea. Eu am luat o gură, să văd ce gust are, ce bea copilul, și e bun”, a declarat Theo Rose, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, potrivit Wowbiz.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel