Tania Budi, DIETA unei siluete de invidiat: ”Am eliminat...” Corp de adolescentă la 54 de ani

Data actualizării: | Data publicării:

Tania Budi a dezvăluit care este rețeta siluetei perfecte.

Tania Budi este exemplul viu al zicalei ”vârsta este doar un număr”. La 54 de ani, vedeta poate face concurență oricând cu o adolescentă sau o tânără de 20 de ani. În timp ce anii ar trebui să-și spună cuvântul asupra fizicului ei, aceasta pare doar că întinerește din ce în ce mai mult. Însă, silueta perfectă nu se întreține singură, iar Tania Budi face sacrificii destul de mari pentru asta. Vedeta și-a impus un stil de viață destul de strict, eliminând toate alimentele nesănătoase din alimentație, inclusiv dulciurile sau mâncărurile prăjite.

‘’Apă plată multă, fructe, iar porția de mâncare la jumătate din cât ai putea mânca. Eu am eliminat lactatele, mai puțin iaurtul degresat, prăjelile, mezelurile, carnea în general, dar nu de tot, zahărul, dar nu l-am înlocuit cu zaharină, ci cu miere sau fructoză’’, a dezvăluit Tania Budi, potrivit spynews.ro

Mai mult, vedeta a dezvăluit faptul că niciodată nu ține o dietă din scurt, ci își păstrează același stil de viață pe tot parcursul anului.

‘’Nu pregătesc corpul de vară. Îl am de astă iarnă’’, scria Tania, pe Instagram.

Ioana Ginghină, DIETĂ cu pepene: ”Veți pierde între 3-5 kg”. Actrița apelează la această cură în fiecare vară

”Îmi trăiesc viața ca și când aș avea 18 ani”

Un alt lucru care o ajută pe vedetă să se mențină veșnic tânără și să fie râvnită în continuare de bărbați este starea ei de spirit, după cum declara în urmă cu ceva timp în cadrul unui interviu. Tania Budi nu trăiește după un tipar anume, ci profită de fiecare moment în parte, ca și atunci când era o adolescentă. Aceasta spunea că în cercurile ei de prieteni a reușit să strângă oameni cu același stil de gândire și optimism.

”Îmi trăiesc viața ca și când aș avea 18 ani. Chiar dacă am o afacere care merge, la care am muncit mult, am fost și foarte jos și foarte sus. Dar am învățat să desenez afacerea foarte bine și acum să am un confort. Eu vreau un confort, am nevoie de timp, eu am nevoie de mine, să mă simt bine cu mine, de prietenii mei.

În momentul în care sunt bine cu mine, sunt bine cu oamenii care sunt pe aceeași vibrație cu mine. Vibrație, pentru mine, înseamnă caracter frumos, înseamnă veselie, chiar pozitivism, deși mă enervează cuvântul”, a spus Tania Budi pentru fanatik.ro

Elena Gheorghe, DIETA cu care se menține la 50 de kilograme. Alimentul la care nu poate renunța: „Nu mă pot lăsa de tot de ea, sunt machedoancă”

”Eu nu am fost, de fapt, niciodată model”

Chiar dacă toată lumea îi apreciază fizicul perfect lucrat, Tania Budi spunea că nu vrea să fie confundată cu un model. Vedeta nu spune despre ea că ar fi grasă, ci doar că se încadrează în altă tipologie, diferită de cea a modelelor.

”Eu nu am fost, de fapt, niciodată model. Toată lumea mă confunda cu Bianca Brad. Eu nu am fost model, chiar dacă mergeam ca model când eram la Matematică. Dar o făceam pentru cei de la Facultatea de Arhitectură, eu eram studentă la Matematică Pură, eram vizavi de ei, și aveam prietenii foarte mari cu ei și mă luau în prezentările lor. Dar, eu, în prezentări, așa, să fiu model la Zina Dumitrescu sau la alții, nu am fost. Am prezentat doar la microfon evenimente de genul.

Cred că ar fi o ușoară discrepanță. Fetele sunt foarte slabe, foarte înalte. Eu… nu sunt grasă, dar am altă conformație. Au și starea de puștoaice în ele. Eu am altă stare de puștoaică, cea mentală și spirituală”, a mai spus Tania Budi, pentru sursa citată mai sus.

Andreea Bănică, cu formele la vedere pe plajă. Abdomen plat și decolteu de infarct la 44 de ani FOTO 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel