Andreea Bănică, cu formele la vedere pe plajă. Abdomen plat și decolteu de infarct la 44 de ani FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Andreea Bănică a postat o fotografie extrem de provoacatoare în costum de baie, pe rețelele de socializare. 

Andreea Bănică profită din plin de temperaturile ridicate de afară, motiv pentru care blondina nu a mai stat pe gânduri și a plecat direct la mare. Totuși, pe lângă relaxare, artista se ocupă și de afaceri, pentru că în curând urmează să-și deschidă propriul hotel la malul mării. Chiar dacă are foarte multe lucruri pe cap în această perioadă, vedeta nu uită să păstreze puțin timp liber și pentru ea.

Ultima fotografie postată pe Instagram o surprinde pe îndrăgita cântăreață într-un costum de baie, care i-au scos la înaintare silueta perfectă, dar și formele generoase. Se observă faptul că blondina se mândrește cu aspectul ei fizic, pentru că a ales să îmbrace un costum de baie destul de provocator și minuscul.

”Hai la mare!”, este îndemnul pe care Andreea Bănică îl transmite fanilor ei, în dreptul fotografiei.

Cu ce probleme a rămas Andreea Bănică, după cele două nașteri

Chiar dacă pare că este foarte mândră de aspectul ei fizic, Andreea Bănică declara recent faptul că a rămas cu un complex, în urma celor două nașteri. Chiar dacă nu este foarte vizibil, vedeta spune că o deranjează, însă nu este pregătită să scape de acest lucru, pentru că singura soluție este operația.

”Am o diastază abdominală cu care mă lupt de foarte mulți ani, cu siguranță ea nu se mai retrage, probabil că, dacă aș fi știut asta la prima naștere, aș fi făcut niște exerciții în sensul acesta, se face kinetoterapie, însă au trecut foarte mulți ani de când am născut-o pe Sofia, am născut și a doua oară, deci nu se mai poate rezolva decât cu operație. Nu sunt pregătită, pentru că mie îmi e frică de tot ce înseamnă operație și cred că sunt bine așa, slavă Domnului, fac sport. M-am obișnuit cu ea, e o mică burtă pe care o văd eu mai mult, mă deranjează uneori, însă nu sunt adepta operațiilor, să mă operez atât de repede cum fac toate fetele”., a declarat Andreea Bănică potrivit viva.

Andreea Bănică, vacanță de groază în Egipt. Dezvăluirile artistei după ce o româncă a fost ucisă de rechin: “Este cumplit”

Andreea Bănică, speriată de operații

Principala teamă a Andreei Bănică, pentru care nu vrea să ajungă pe masa de operație, sunt copiii. Artistei îi este teamă de faptul că ar putea suferi câteva consecințe postoperatorii, în urma acestei intervenții, motiv pentru care refuză să o facă. 

„Îmi este teamă de ce s-ar putea întâmpla în urma unei astfel de operații, anestezie, am doi copii acasă, vreau să îi cresc și nu vreau să am ceva probleme ulterior: infecții, mă gândesc la orice. Așa am fost eu tot timpul cu o teamă din asta foarte mare”., a continuat artista.

Gabriela Cristea, fotografie rară din tinerețe. Cum arăta prezentatoarea TV în urmă cu 20 de ani

Artista s-a operat la nas

Chiar dacă exclude din start operațiile, Andreea Bănică mărturisește faptul că a fost nevoită în trecut să apeleze la ele, dar tot din cauza unor probleme de sănătate. În 2021 artista s-a operat la nas, pentru că a avut o deviație de sept.

”Am avut o deviație de sept și m-am gândit vreo 5 ani dacă să mă operez sau nu. A trebuit să îmi scoată o bucată din sept, care era crescut înăuntru. Când eram pe scenă, îmi luam tot aerul din lume și se auzea chiar și în căști, sunetistul auzea cum îmi iau aerul și deja pentru mine era deranjant, pentru că oboseam foarte tare, cornetele mărite, nara din stânga se închidea ca o clapetă.”, a mai spus ea.

Andreea Bănică a trecut prin clipe de coșmar: „Am făcut foarte urât, am țipat”. Artista și-a pierdut copilul



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel