Sofia Vicoveanca, trucuri pentru o sănătate de fier, la 82 de ani. Sucul pe care artista îl bea dimineața

Data actualizării: | Data publicării:

Sofia Vicoveanca a dezvăluit cum arată meniul ei zilnic.

Sofia Vicoveanca are o dietă strictă, la vârsta de 82 de ani. Celebra interpretă de muzică populară este extrem de atentă la meniul său și nu uită niciodată să apeleze și la diferite remedii naturiste, pentru o viață cât mai activă și fără gripe și răceli de sezon. Așadar, pentru a ține toți virușii la distanță mai ales în timpul sezonului rece, artista apelează la o băutură pe care o consumă întotdeauna seara, înainte de culcare.

„Când sunt răcită, răgușită, mai folosesc câteva rețete naturiste. Luați un gălbenuș de ou, un pic de unt cald, cât o nucă, și amestecați totul cu o lingură de zahăr. Se freacă foarte bine și, după ce se face ca o spumă, se toarnă lapte clocotit. Se bea cald, înainte de culcare. Este bun pentru plămâni, pentru răceli. Iar pentru răgușeală puteți face un terci din mămăligă, un fel de păsat, cu puțin unt și miere. E un deliciu, face tare bine la gât. O să scot o cărticică în care o să adaug și aceste sfaturi”, a declarat artista, potrivit click.

Citește și: Sofia Vicoveanca, truc pentru o voce perfectă. Leacul cu „mămăligă” la care apelează, pentru a ține răguleașa departe

Cruditățile, nelipsite din meniul său

Nu doar seara se încheie cu o băutură specială, ci și dimineața se începe la fel, când artista obișnuiește frecvent să consume un smoothie din diferite crudități. Acesta nu doar că îi oferă extrem de mulți nutrienți de care are nevoie pentru o viață sănătoasă, dai îi dă și doza de energie de care are nevoie în ziua respectivă.

„Eu consum foarte multe crudități. Dimineața îmi fac un suc din țelină, morcov, sfeclă roșie, măr, cartof crud, roșie și câteva picături de lămâie. În rest, consum foarte multe salate. Mai mănânc brânză, ouă. Seara nu prea mănânc, dar din când în când mai poftesc la câte ceva dacă mă uit la vreun film. Cafea nu beau, alcool nici atât, țigara nu știu să o mânuiesc, în schimb beau foarte multe ceaiuri”, spunea interpreta de muzică populară, în urmă cu ceva timp.

VEZI și: Sofia Vicoveanca, secretul unei ciorbe delicioase. Cum îl cucerea pe soțul său în fiecare zi: „Numai aşa să faci de acum!”

Cum arată meniul zilnic al artistei

Când vine vorba de mâncarea pe care o consumă zilnic, Sofia Vicoveanca spune că a renunțat de a la mai prepara feluri de mâncare prea complicate, după moartea soțului ei. Acum, vedeta se axează predominant pe preparatele ușoare, gata în doar câteva minute, care îi oferă nu doar sațietate, ci și foarte multe proteine de calitate. De asemenea, nici grăsimile nu sunt lipsite din meniul vedetei, Sofia Vicoveanca spunând că are o „slăbiciune” pentru smântână.

„Acum nu mai gătesc pentru că dacă fac o ciorbă, cine mănâncă mai multe porții? Eu merg pe minuturi, îmi plac ouăle moi, așa cleioase, cu pâine prăjită, cu o țâră de unt, să știți că îmi place smântâna, smântâna cu mămăliguță, nu mă feresc de grăsimi, cam 2 mese pe zi, cam așa e. Nu beau cafea, că am tensiune oscilantă și mă mai cruț, un capuccino cu lapte mult, ceaiuri, te miri ce!”, a adăugat Sofia Vicoveanca.

Citește și: Sofia Vicoveanca a cântat pentru deținuții din penitenciare. Cum a fost această experiență pentru artistă: „În momentul respectiv, zici că a fost explozie. Numai Dumnezeu m-a stârnit…”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel