Sofia Vicoveanca, secretul unei ciorbe delicioase. Cum îl cucerea pe soțul său în fiecare zi: „Numai aşa să faci de acum!”

Data publicării:
Sursa foto: Sofia Vicoveanca, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Sofia Vicoveanca, Facebook

Sofia Vicoveanca se mândrește cu ciorba pe care o făcea soțului ei. Aceasta folosea un ingredient cu care Victor Micu nu era de acord, dar de care se arăta mereu încântat.

Sofia Vicoveanca, una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară din țara noastră, a dezvăluit detalii despre relația cu regretatul ei soț. Deși s-au iubit profund, artista a fost nevoită să păstreze o mică minciună nevinovată pe tot parcursul vieții lor, în legătură cu un aspect culinar care a adus un farmec aparte în căsnicie.

Pe lângă cariera ei muzicală impresionantă, Sofia Vicoveanca deține și abilități culinare remarcabile. De-a lungul timpului, își răsfăța soțul cu cele mai gustoase preparate. Cu toate acestea, exista o ciorbă anume pe care soțul ei o dorea cu ardoare, dar pe care artista, într-un mod jucăuș și cu dragoste, a ales să nu i-o pregătească niciodată.

Această mică neconcordantă în dorințe culinare a reprezentat o poveste aparte în căsnicia lor și a adus un zâmbet pe chipurile lor de fiecare dată când subiectul era adus în discuție. Chiar dacă soțul dorea să savureze acea ciorbă specifică, Sofia Vicoveanca îi servea în schimb alte preparate delicioase, creând astfel o atmosferă plină de veselie și tandrețe în jurul mesei.

Care era secretul din ciorbă

Această mică minciună nevinovată a fost unul dintre secretele lor de cuplu, aducându-le o notă de spontaneitate și amuzament în relația lor. Sofia Vicoveanca păstrează cu drag această amintire vie și încărcată de afecțiune, arătând astfel că iubirea se manifestă în cele mai mici și autentice gesturi dintr-o căsnicie fericită.

„Soţul meu zicea aşa: Mie nu îmi pui smântână! Îmi era milă de el, că ştiam  că ciorba lui nu avea gustul la fel de bun ca cea din farfuria mea. Într-o zi ce am făcut? Am pus în toată oala smântână! I-am zis că nu am pus smântână…
E albă de la pătrunjel, păstârnac, ţelină… şi s-a albit…, i-am zis. I-a plăcut şi a mai cerut o porţie. Numai aşa să faci ciorba, de acum!’, mi-a spus el. A plecat dintre noi şi n-a ştiut adevărul. Căci, dacă spui o minciunică, să o păstrezi până te duci! Niciodată nu a ştiut că îi pun smântână în ciorbă”, a povestit acum ceva timp Sofia Vicoveanca în emisiunea Oanei Turcu, punctează Ego.

Mesajul care a emoționat fanii

Sofia Vicoveanca, în vârstă de 81 de ani, a rămas văduvă acum 22 de ani. Soțul ei, Victor Micu, ziarist la „Zori noi” din Suceava, a murit brusc în 2001, la 70 de ani, după ce a tușit. În zadar, au chemat salvarea, căci a decedat pe drumul spre spital. Ziua de 18 aprilie este momentul tristeții.

”În  memoria  soțului meu. Iată se împlinesc 22 de ani  de când  ai plecat  în  altă  lume  (poate mai bună). De când  ai plecat  la Domnul! De când  te-ai dus, am învățat  că fericirea e-n adânc, în  mine/ Nu mi-o dă nimeni, să nu aștept, de nicăieri nu vine/ Tot singură am învățat să-mi cumpăr  flori/ Să-mi spăl golul din suflet, cu lacrimă din  zori/ Am învățat  să cred în oameni, să-i iubesc/ Să trec singură strada, să rabd, să mă smeresc/ Am învățat să tac, s-ascult de luna trecătoare/ Să nu știu ce-i alintul să nu spun ce mă doare/ De când mă știu, am  învățat  s-adun din toate pic cu pic/ Și toate-mi râd în  față, strigându-mi: habar n-ai de nimic! Domnul să-ți  odihnească sufletul bun în Sfânta Lui Lumină Regrete eterne!”, este mesajul emoționant postat pe Facebook de cântăreața de muzică populară, anul acesta, la împlinire a 22 de ani de la decesul soțului ei.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel