SLĂBIRE: Diferența dintre îngrășare și balonare

Data publicării:
SLĂBIRE. Foto Unsplash
Descriere foto: SLĂBIRE. Foto Unsplash

SLĂBIRE: Mulți oameni nu fac diferența între balonare și îngrășare. 

De îndată ce burta noastră se extinde, credem că am câștigat câteva kilograme, deoarece grăsimea din burtă este adesea asociată cu creșterea în greutate. Iată cum faci diferența:

SLĂBIRE: De multe ori nu facem diferența între balonare și îngrășare. Mărirea burții nu înseamnă întotdeauna că aveți grăsimi suplimentare în jurul taliei, ci ar putea fi pur și simplu cazul balonării. Balonarea este un semn că digestia nu se face corect și este de obicei cauzată de producția excesivă de gaz. Faptul că mâncați excesiv este, de asemenea, unul dintre semnele acesteia. Dacă vă simțiți plin și umflat, atunci trebuie să fi mâncat prea mult.

Simptomele balonării: 
- Aveți stomacul tare și dureros? Dacă simțiți că aveți burta plină și umflată la maximum, și câteodată vă și doare, atunci s-ar putea să fiți balonat. Când v-ați îngrășat burta e moale. Dacă dimensiunile burții variază constant înseamnă că suferiți de balonare și digestie proastă. Multe femei se balonează înainte de menstruație și în zilele cu flux intens. Constipația este, de asemenea, unul dintre motive. Deci, verificați aportul de alimente, constipația și a dimensiunii taliei în zona buricului.

- Doar stomacul este voluminos? O altă modalitate de a ști dacă sunteți doar balonat sau dacă ați luat în greutate este să vedeți dacă aveți umflături și în alte părți ale corpului, cum ar fi sub brațe, la spate și pe picioare. Dacă da, atunci este cu siguranță momentul să slăbești. Dar dacă doar burta este umflată, atunci trebuie să faceți ceva pentru eliberarea gazului suplimentar acumulat în stomac.

 

Citește continuarea pe DC Medical. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel