Sînziana Buruiană alăptează de peste 6 ani: „Aș putea să intru în Cartea Recordurilor”. Motivul pentru care își hrănește fiicele cu lapte matern

Data actualizării: | Data publicării:
Sânziana Buruiana, foto Instagram
Descriere foto: Sânziana Buruiana, foto Instagram

Sânziana Buruiană susține că ar putea intra în cartea recordurilor, pentru faptul că alăptează de peste șase ani. 

Sânziana Buruiană are două fetițe, Izabela, în vârstă de 6 ani,  și Antonia, care are 2 ani. Vedeta adună, în total, 6 ani de alăptat și spune că nu are de gând să se oprească, fiind convinsă că laptele matern le ajută pe fiicele sale sîă rămână sănătoase și cu imunitatea crescută. 

 

”Chiar aș putea să intru în Cartea Recordurilor.

Nu știu care a fost cel mai mare record, însă eu am deja șase ani și jumătate de alăptat neîntrerupt, pentru că mai întâi am alăptat-o pe Iza, foarte mult timp, iar apoi s-a născut cea mică și nu am făcut deloc pauză. Le sfătuiesc pe toate femeile să facă lucrul acesta, pentru că imunitatea fetelor este foarte bună. Ele trec peste orice răceală foarte, foarte repede”, a declarat vedeta la Antena Stars. 

EXCLUSIV. Suferințele Sânzianei Buruiană. Cum și-a revenit vedeta după tragedia care i-a lovit familia

Sânziana Buruiană se mândrește cu perioada îndelungată de alăptat

Vedeta este foarte încântată de beneficiile pe care le aduce alăptatul în viața ei și spune că viața ei este mult mai ușoară în felul acesta, pentru că fiicele sale nu mai au nevoie să fie legănate și nu au niciodată probleme cu somnul. 


”Șase ani, da, continuu, pentru că mie, sincer, îmi este ușor. Le adorm foarte repede. În momentul în care le pun la sân, imediat. Adică eu nu mă chinui legănatul, niciodată nu le-am legănat ca să adoarmă sau să găsesc o grămadă de metode”, a mai adăugat Sânziana.

Sânziana Buruiană s-a mutat din România. Ce job și-a găsit blondina peste hotare: "Câștig dublu și lucrez doar o oră pe zi"

Izabela a fost alăptată până la 4 ani jumate

 

În trecut, Sânziana Buruiană dezvăluia că și-a alăptat fiica cea mare până în momentul în care a aflat că era din nou însărcinată. 

„Am alăptat-o pe fiica cea mare până la patru ani jumătate. Mi-a fost ușor mie, cred, o adormeam ușor. Într-adevăr că în primele luni sunt grele, dar eu am învățat-o că are o imunitate bună și am zis că poate are un efect. Am zis că într-o zi, ea singură ca renunța. Acum se cam uită puțin așa la cea mică când o alăptez”, a spus Sânziana Buruiană la ”Xtra Night Show”, în urmă cu un an.

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Sânziana Buruiană / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel