Sânziana Buruiană s-a mutat din România. Ce job și-a găsit blondina peste hotare: "Câștig dublu și lucrez doar o oră pe zi"

Data actualizării: | Data publicării:
Sânziana Buruiană, sursa instagram
Descriere foto: Sânziana Buruiană, sursa instagram

Sânziana Buruiană a părăsit România pentru un job. Vedeta a placat peste hotare alături de familie.

Sânziana Buruiană este una dintre cele mai apreciate și carismatice vedete din showbiul românesc. Luni la rân, blondina a fost protagonista unui reality show alături de fiicele sale. Acum, vedeta a luat o decizie radicală în ceea ce privește viața profesională. Mai exact, vedeta a primit o ofertă tentantă de job în Ungaria, motiv pentru care nu a mai stat pe gânduri, și-a luat familia și a plecat peste hotare.

Acum, Sânziana Buruiană prezintă o emisiune de teleshopping. Vedeta a adeclarat că suma pe care o primește este dublă față de cât câștiga în România. 

 

”Îi mulţumesc lui Dumnezeu că El nu mă lasă niciodată pentru sufletul meu bun. Timp de un an, la «Mămici de pitici» am făcut lucruri frumoase împreună cu fetele mele şi m-am străduit să le arăt oamenilor de acasă cele mai frumoase activităţi alături de ele. Am primit imediat oferta de a prezenta emisiuni de teleshopping la Budapesta. Îi mulţumesc producătoarei de la „Mămici de pitici cu lipici”, pentru că datorită acestui proiect frumos care a cuprins şi naşterea celei de a doua fetiţe am ajuns să am acum un salariu dublu faţă de cel din ţară şi să lucrez o singură oră pe zi!”, a mărturisit vedeta pentru Click!

 

 

Sânziana Buruiană a precizat că toată familia este fericită și s-a acomodat cu această schimbare din viața lor. 

 

”Sunt locuri superbe în Budapesta, este un oraş de vis cu puţine restricţii faţă de ţara noastră. Emisiunea e zilnic în direct, trebuie să vorbesc o oră şi să fiu atentă la indicaţiile din cască în limba engleză. Fetele rămân în spaţiul de joacă cât eu fac treabă. Am închiriat un apartament care are şi o mică curte interioară ca loc de joacă. Îmi place liniştea de aici, este aproape de televiziune, oamenii sunt liniştiţi.

Fetiţele au multe activităţi aici. Izabela participă în continuare la concursuri de miss, face şedinţe foto, a câştigat locul 1 la Little Miss Hungary. Vizităm locuri frumoase, mergem la Zoo, sunt locuri de joacă, locuri cu animale, piscină pentru copii chiar mă gândesc în timpul liber să fac un reality-show împreună cu ele. Mă bucur că vecinii noştri unguri o plac atât de mult pe Izabela şi o pot implica în proiecte cu videoclipuri sau şedinţe foto. Cea mică a început să meargă bine şi se joacă împreună cu surioara ei”, a mai spus vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel