EXCLUSIV. Suferințele Sânzianei Buruiană. Cum și-a revenit vedeta după tragedia care i-a lovit familia

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Sânziana Buruiană - Zuluf a vorbit în EXCLUSIVITATE pentru Spectacola, despre dramele care i-au marcat ultimii ani și despre minunile care i-au readus zâmbetul. 

A făcut istorie din postura de model și o țară întreagă îi apreciază umorul și dezinvoltura. Sânziana Buruiană, acum Zuluf, după căsătoria cu fotbalistul Nicolae Zuluf, a avut parte de o transformare incredibilă în ultimii ani. De la bomba sexy care atrăgea toate privirile, Sânziana a devenit o mămică dedicată, care pune familia pe primul loc. 

„Viață de mama m-a făcut să devin mai responsabilă și să-mi dau seama că nu există dragoste mai mare pe pământ decât iubirea părinților pentru copii. Nu credeam că pot iubi pe cineva atât de mult, încât să mă neglijez în totalitate pe mine și să trăiesc doar pentru ea” , a declarat vedeta pentru Spectacola. 

Chiar dacă în continuare este pasionată de modă, machiaj și televiziune, vedeta spune că pentru ea, cele mai importante lucruri sunt bine ascunse în suflet. 

„Cele mai importante lucruri pentru mine sunt credința, familia, liniștea sufletească și sănătatea” 


Sânziana trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Nicolae Zuluf, de mai bine de 6 ani. S-au căsătorit, acum 5 ani a venit pe lume micuța Iza, iar anul acesta familia s-a mărit, vedeta devenind mamă pentru a doua oară. Despre secretul unei căsnicii fericite, Sânziana spune că nu dă sfaturi, deși ei au găsit formula armoniei. 


„Nu cred că există un secret al unei căsnicii minunate pentru că pentru că fiecare dintre noi percepem fericirea într-un mod diferit. Ceea ce mă face pe mine fericită, nu stiu daca îi face fericiți și pe alții, însă stiu doar că atunci când iți alegi un bărbat credincios și nu l alegi după avere, ai toate șansele să cunoști fericirea și liniștea sufletească. Căsnicia noastră a trecut de nivelul certurilor din gelozie acum avem alte priorități, cum ar fi creșterea celor mici. La început însă a contat maturitatea lui de a mă atunci când aveam cate o supărare copilărească și faptul că a stabilit niște reguli prin care să eliminăm certurile inutile”, spune Sânziana. 

 

A găsit putere în credință

 

Vedeta este recunoscătoare pentru iubirea pe care o trăiește alături de Nicolae Zuluf, iubire pentru care s-a rugat la Dumnezeu și care i-a venit, exact așa cum a visat. 

„Cel mai aproape de divinitate m-am simțit atunci când i-am cerut lui Dumnezeu un bărbat care să fie doar pentru mine, care să se oprească și să-mi dedice timpul lui, iar ruga  mi-a fost pe loc ascultată”


Tragedia care i-a lovit familia

 

Mereu zâmbitoare, fosta asistentă TV recunoaște că viața a pus-o de multe ori la încercare. Cea mai cumplită perioadă prin care a trecut, a fost aceea când tatăl său a fost în comă pentru 3 luni. Acela a fost momentul în care Sânziana s-a simțit zdrobită de durere și a reușit să își găsească puterea în credință. A mers la mânăstire să se roage aproape zilnic, asta printre vizitele la spital, creșterea fetiței și celelalte responsabilități pe care le avea de înfruntat.

 „Alt moment când m-am apropiat foarte mult de Dumnezeu a fost suferința prin care am trecut cu tatăl meu, când a fost în comă  timp de 3 luni și mergeam zilnic la mănăstiri.  Îmi pierdusem optimismul pe care toată lumea mi-l cunoștea însă nu și credința” , ne-a mărturisit vedeta.

Moartea tatălui a fost devastatoare pentru vedetă, care credea că nu își va mai reveni din tristețe. S-a luptat cu depresii și cu multe momente negre. Dar viața I-a adus o bucurie, pe Antonia, despre care spune că este minunea care i-a readus zâmbetul. 

Dumnezeu mi-a dăruit-o pe Antonia la un an de la moartea tatălui meu. A fost ca o minune.  Odată cu venirea micuței avem și reality showul Mămici de pitici cu lipici, care este exact emisiunea la care visam și care mi se potrivește perfect, eu dedicandu-mă în totalitate în ultimii ani activităților fashion cu Izabela”,  povestește fosta astistentă TV. 

 

Fetițele îi calcă pe urme

 


Sânziana participat la zeci de prezentari de modă, ședințe foto, filmări și emisiuni Tv. Acum, fostul model îi predă ștafeta fiicei sale Iza, care a intrat deja în lumea modei și are un arsenal de rochițe fabuloase, demne de covorul roșu. 


„Fetele au o colecție de rochițe de prințese deoarece Izabela până în prezent, adică până la 5 ani, a participat și a câștigat  multe concursuri de miss unde a purtat aceste rochițe spectaculoase, a avut prezentări de modă în tara și peste hotare ( fashion week Paris și Praga) și numeroase ședințe foto pentru atelierele de rochițe. Am păstrat rochițele pentru că sunt deosebite și fiecare are o poveste. Cred că am făcut foarte bine să le păstrez, acum venind pe lume Antonia, cu siguranță se vă bucura de rochițele surorii  sale. Mă gândesc pe viitor să le închiriez pentru ședințe foto evenimente să le ofer prietenelor și cele mai deosebite să le păstrez să le arat când vor fi mari și celebre”, ne-a dezvăluit vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel