Simona Trașcă nu ar fi trebuit să se nască. Cine a intervenit pentru a o aduce pe lume: „Eram programată la avort”

Data actualizării: | Data publicării:

Simona Trașcă, dezvăluiri emoționante despre copilăria ei. Ce greutăți a îndurat vedeta.

Simona Trașcă este una dintre vedete care au îndurat greul pentru a răzbi în viață. Având un părinte foarte dificil, Simona Trașcă s-a confruntat cu violențe „până la leșin”, încă din copilărie.

Fiind prezentă în emisiunea „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, Simona a continuat cu dezvăluirile emoționante din viața ei.

Vezi și: Simona Trașcă, copilărie încărcată de violență. A fost bătută până la leșin

Cu toate că nu ar fi trebuit să se nască, prin prisma bunicii a reușit să ajungă la viață, datorită premoniției pe care a avut-o aceasta cu o seară înainte de „programarea” la avort a mamei sale.

"Datorită ei am și ajuns să mă nasc, pentru că eram programată la avort și bunica mea a avut un vis. A visat o groapă mare unde se aruncau copii și ea s-a trezit cu o fetiță în brațe spunând că este a ei. În dimineața aceea știa că mama are programare la avort, era ilegal pe vremea aceea, s-a dus cu noaptea în cap la moașă și i-a dat o sumă de bani, i-a explicat situația și a rugat-o să vină în control la prima oară ca să nu apuce mama să meargă la avort.”, a spus Simona.

Mai mult de atât, ea mărturisește că tatăl ei nu a acceptat-o, spunând că nu este fata lui doar pentru faptul că avea ochii verzi, timp în care Simona spune că îi semăna leit lui. Durerea cea mai mare pe care a resimțit-o a fost sentimentul neacceptării din partea propriului tată.

„Noi stăteam la etajul doi, a fost prima dată la etajul trei, apoi a ajuns la mama, a controlat-o și a scris că este gravidă și nu a mai putut să facă avort. Chiar am fost nedorită și am simțit asta toată copilăria mea.

Tatăl meu mi-a spus că eu nu sunt copilul lui pentru că am ochii verzi, deși eu semăn leită cu el(...) El nu și-a dorit fată și pentru chestia asta m-a chinuit. Erau și alte vremuri, avea o altă gândire și nu a vrut să aibă fată", a mărturisit Simona Trașcă.

Vezi și: Simona Trașcă, la marginea disperării, după ce a fost contactată de mama agresorului. Ce i-a spus femeia: „Îmi dă în cap”

Ea mai spune că nu-și aduce aminte de momente frumoase din copilărie, invocându-l pe tatăl ei pe tot parcursul acesteia, mai ales că, potrivit spuselor sale, tatăl nu a reprezentat figura paternă de care avea nevoie:

"Copilăria este subiectul cel mai sensibil și dureros pentru mine, foarte greu am acceptat traumele și prin ce am trecut. Acum pot să vorbesc despre asta și să nu mai plâng în hohote. Am avut o copilărie foarte grea, nu îmi aduc aminte lucruri frumoase din copilăria mea.

Am avut o copilărie grea, cu lipsuri, o familie în care tata umbla cu femei, erau multe bătăi în casă, dar acum am făcut pace cu el", a dezvăluit Simona Trașcă.

În cele din urmă, vedeta a făcut pace cu propriul tată, acesta recunoscând că a greșit, în cele din urmă. Totuși, urmele lăsate în copilăria Simonei nu pot fi uitate atât de ușor, după cum menționează și vedeta.

Vezi și: Simona Trașcă, revedere emoționantă cu fiul său, după doi ani. Vedeta este încântată de nora sa: „Se potrivesc de minune”

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel