Simona Trașcă, copilărie încărcată de violență. A fost bătută până la leșin

Data publicării:

Simona Trașcă dezvăluie momentele grele din copilărie. Ce a reușit să facă, în ciuda copilăriei grele.

Simona Trașcă are 43 de ani și este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbizul românesc. Cu atât mai mult, cu ocazia interviului din emisiunea „În Oglindă”, moderată de Mihia Ghiță, vedeta a dezvăluit câteva dintre cele mai tragice momente ale vieții ei.

Tragicul este dat de vârstă fragedă la care se afla, atunci când avea parte de tratamente greu de imaginat pentru un copil. Fetiță fiind, Simona dezvăluie că toți din familie erau bătuți cu bestialitate de către propria figură paternă. A fost atât de rău încât s-a lăsat cu leșin pentru tânăra Simona de atunci.

Vezi și: Simona Trașcă, la marginea disperării, după ce a fost contactată de mama agresorului. Ce i-a spus femeia: „Îmi dă în cap”

Deși poate spune că este realizată din punct de vedere profesional, azi, la mai bine de 20 de ani de la cele întâmplate, nu a uitat nici măcar o secundă din momentele nefericite de care a avut parte în copilărie.

Până și moderatorul emisiunii, Mihai Ghiță, a fost uimit de mărturisirile femeii: „"Nu am auzit pe nimeni spunând că atunci când era copil isi dorea să moară. Ești prima persoană pe care o aud că atunci când era copil voia să moară", a notat Wowbiz.

Simona și-a început mărturisirea prin a spune că totul a început în copilăria ei, iar violențele nu erau îndreptate spre ea, personal. Situația din casa familiei ei, de la acea perioadă, a dus la rezultate dezastruoase atât pentru ea, ca fetiță, dar și pentru membrii familiei:

„Chiar am avut o copilărie foarte grea… Nu am primit doar eu bătăi, ci toți din casă.”, a mai punctat sursa menționată.

Deși primea bătăi în mod constant, ea și-a găsit puterea interioară și a reușit să-și ierte propriul tată pentru acțiunile făcute cu ani în urmă: „Dar l-am iertat pe tata,”

Simona nu este singura vedetă care provine dintr-o familie în care a fost practicată violența de orice fel, numărându-se și ea printre cei care au reușit, într-un final, să răzbească în viața adultă, lucru care poate fi apreciat de mai multe persoane.

Vezi și: Simona Trașcă, revedere emoționantă cu fiul său, după doi ani. Vedeta este încântată de nora sa: „Se potrivesc de minune”

De asemenea, de necrezut a fost faptul că tatăl ei a recunoscut greșeala imensă făcută în copilăria vedetei, ajungând chiar să aibă conștiința afectată: „și lui îi pare rău.”

Cu toate că violența în familie poate fi înfăptuită sub diverse forme, Simona arată intensitatea cu care acestea erau petrecute: „Mama nu mai are nici dinti în gură, din cauza bătăilor primite… Îmi amintesc că odată m-a bătut tata atât de tare încât m-a găsit bunica mea, eram sub masa din bucătărie; leșinasem acolo”,  povesteste aceasta.

Mai departe, după ce a scăpat de presiunea tatălui violent, vedeta spune că nu și-ar fi dorit să treacă prin aceste momente, mai ales că își dorea să moară:

„Îmi pare rău că am simțit lucrurile acestea, este păcat să vrei să-ți iei viața, dar am simțit asta foarte mult timp, până am ieșit de la psihiatrie… M-am dus în baie și m-am spălat, mi-am luat lucruri curate pe mine, am luat pastila și m-am pus foarte liniștită în pat, împăcată…"

Vezi și: Simona Trașcă, jefuită, în Ajunul Crăciunului. Vedeta e disperată: „Sunt șocată! Au luat ce au nimerit”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel