Simona Trașcă, la marginea disperării, după ce a fost contactată de mama agresorului. Ce i-a spus femeia: „Îmi dă în cap”

Sursă foto: Instagram/ simonatrascaoficial
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ simonatrascaoficial

Simona Trașcă a venit cu noi declarații în legătură cu contactarea sa de către mama agresorului din proces. Ce i-a transmis mama lui George.

Simona Trașcă trece printr-o-o perioadă stresantă. Aceasta se află în plin proces cu unul dintre fanii săi, care a devenit din urmăritor, agresor. Numele său este George, iar potrivit informațiilor din media, dar și declarațiilor Simonei, în calitate de victimă, dar și ale făptașului, bărbatul ar fi încercat ani la rând să intre în atenția fostei prezentatoare TV. Totul a început prin cadouri romantice, pe care Geroge încerca să le facă cu forța, iar totul a culminat cu diverse încercări de cerere în căsătorie. Acesta o urmărea de foarte multe ori pe vedetă și o aștepta la mai toate evenimentele mondene. Ajunsă să se teamă pentru viața ei, Simona Trașcă a apelat la autorități, acest lucru după nenumărate încercări de a îi atrage atenția bărbatului în cauză.

Contactată de mama agresorului

Ultima veste despre această situație are legătură cu contactarea Simonei Trașcă de către mama agresorului, care o roagă pe victimă să-și retragă plângerea. Vedeta spune că trăiește în stres, iar frica își pune amprenta pe temerea pentru propria viață. Ea consideră că George este în stare să-i pună capăt zilelor..

''Da, m-a sunat mama lui, că ar însemna mult pentru ei să-mi retrag plângerea, ceea ce nu se va întâmpla niciodată. Logic, că i-am vorbit foarte frumos. Eu înțeleg că sunt și eu mamă. Și am rugat-o să se pună și ea în locul meu și al familiei mele.

Ea îl vede inofensiv, eu îl văd că e în stare să-mi dea oricând cu ceva în cap. Am simțit și că pot să mor din mâinile lui, am avut zile când am dormit acasă am dormit, fugeam de acasă, dormeam pe la prietene, disperată, când a aflat unde stau.

Și a fost foarte greu. A fost o perioadă extrem de stresantă și dificilă pentru mine. Și n-aș mai vrea să trec prin așa ceva. Da, normal că mă tem. Mi-e frică să nu afle iar unde stau, că m-am mutat și mi-e frică să nu afle unde stau și să vină iar să-mi facă probleme. Să trăiesc iar în stres.'', a declarat Simona Trașcă,pentru Antena Stars.

Vezi și: Simona Trașcă, revedere emoționantă cu fiul său, după doi ani. Vedeta este încântată de nora sa: „Se potrivesc de minune”

Vezi și: Simona Trașcă, jefuită, în Ajunul Crăciunului. Vedeta e disperată: „Sunt șocată! Au luat ce au nimerit”

Ultimele declarații ale agresorului

Cu toate acestea, în urmă cu câteva luni, agresorul a ofeirt și el câteva declarații cu privire la întreaga situație.

„Am înțeles că este decizia finală. Există șansa să-mi iau cu suspendare sau decizia amânării pedepsei, ceea ce ar fi cel mai bun pentru mine. (...) Nu mi-am pregătit apărarea decât prin simplul fapt că sunt nevinovat. Mi-am asumat faptul că am greșit, regret faptele și cele întâmplate. Mi-am văzut de treabă, nu am mai deranjat-o pe Simona în tot acest timp. Nu am mai căutat-o de 6 luni. Îi doresc ce-mi dorește și ea mie, tot binele. Nu vreau să avem dușmănie, ar fi frumos să păstrăm o relație ok, de respect”, a declarat George, agresorul Simonei Trașcă, potrivit Spynews.

Vezi și: Sânziana Buruiană a fost surprinsă de gestul fetițelor ei. Cadoul care a emoționat-o pe vedetă cu ocazia Sânzienelor: „Este un sentiment greu de descris”

Vezi și: Simona Trașcă, pe mâna medicilor din cauza implanturilor mamare. Vedeta are dureri îngrozitoare: „Îmi e frică de mor!

Vezi și: Agresorul Simonei Trașcă va ajunge în fața judecătorilor. Cum se apără bărbatul: „Sunt nevinovat”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 04 iul 2023, 16:57 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience