Sânziana Buruiană a fost surprinsă de gestul fetițelor ei. Cadoul care a emoționat-o pe vedetă cu ocazia Sânzienelor: „Este un sentiment greu de descris”

Sursa foto: Sânziana Buruiana, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Sânziana Buruiana, instagram

Sânziana Buruiană petrece cu ocazia sărbătoririi numelui său. Fetițele sale i-au făcut un cadou care a emoționat-o pe vedetă.

Cadoul de la fetițe care a emoționat-o

Sâmbătă, în ziua dedicată Sânzienelor, cu ocazia numelui său, celebritatea și-a luat familia și a plecat să se bucure de timpul petrecut la mare... sub razele soarelui. Cu toate acestea, vor reveni mâine (luni - 26 iunie - n.r), deoarece Sânziana Buruiană împlinește 39 de ani, iar sărbătoarea în familie va continua.

„De ziua de nume fetele m-au surprins cu felicitări și coronițe lucrate manual de ele. M-a emoționat foarte tare gestul lor. Este un sentiment greu de descris în cuvinte. Dar vreau să vă zic că ziua mea, anul acesta, durează trei zile. De pe 24 până pe 26 iunie pentru că mâine este ziua mea de naștere. Împlinesc 39 de ani. Acesta este ultimul an de tinerețe al meu înainte să schimb prefixul”, a declarat Sânziana Buruiană pentru Click!

Motivul pentru care nu mai menține legătura cu Andreea Tonciu și Simona Trașcă

Andreea Tonciu, fosta colegă a Sânzianei Buruiană, a avut aceeași evoluție. Bruneta s-a căsătorit în anul 2016, cu Andrei Niculescu, tatăl fetiței sale, Rebecca și s-a concentrat mai mult pe îngrijirea copilului său.

Singura care nu a avut atât de mult succes în dragoste este Simona Trașcă, blonda întâmpinând mai multe dezamăgiri în relațiile amoroase. Cu toate acestea, cele trei au ales să renunțe la cariera în televiziune și să se dedice fie vieții personale, fie altor aspecte.

Însă, niciuna dintre ele nu poate uita momentele petrecute împreună și păcălelile pe care le făceau atunci când formau o echipă. Sânziana Buruiană a vorbit deschis despre relația pe care o are cu fostele sale colege și a menționat motivul pentru care nu mai comunică atât de frecvent una cu alta.

„A fost un reality show foarte interesant cu cele două prietene ale mele. Am făcut multe năzdrăvănii împreună și chiar eram așa pe val. Acum, fiind fiecare la casa ei cu familii, nu prea am mai păstrat foarte mult legătura, însă poate cine știe… în curând putem face un reality alături de copii. Eu am mai avut și cu fetele, dar nu cu prietene foarte apropiate. Mi-aș dori să am un reality în care să fiu cu prietenele mele cu care petreceam eu acum ani de zile, adică să se vadă schimbarea aia. Prieteniile astea sunt foarte importante. Atunci când ești pe același vibe cu un om, cred că poți să construiești lucruri frumoase și acum fiind mămici. Important e să fii pe aceeași lungime de undă”, a declarat Sânziana Buruiană pentru wowbiz.ro.

 

"Nu știu. Eu mă gândesc ce vrea Dumnezeu. Fetele mele și-ar dori un frățior, de ce nu, dar eu încă nu mă văd mămică de băiat. Mă văd cu rochițe, fustițe, pampoane. Dacă o să am un băiețel, o să fie și el tot așa păpușel, altfel nu concep. Sinceră să fiu, eu mi-am dorit să am un singur copil, cea de-a doua a fost o surpriză pentru mine. Eu fiind singură la părinți nici nu concepeam al doilea copil, nici prin gând nu îmi trecea, însă Dumnezeu a vrut alt lucru și a făcut foarte bine, pentru că fiind două fete împreună, două surioare, au grijă una de cealaltă. Am observat cât de importantă este dragostea de soră și cât de important este să ai pe cineva, lucru pe care eu nu l-am trăit și atunci cu mai mulți copii chiar nu mi-aș fi imaginat. Poate dacă m-aș fi apucat mai devreme cine știe, dar acum cred că este destul de târziu pentru un al treilea copil.", a precizat Sânziana Buruiană, potrivit Wowbiz.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 25 iun 2023, 15:21 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience