De ce a lipsit Simona Gherghe din cadrul emisiunii de pe Antena 1: „În viață sunt momente în care trebuie să alegi”. Gabriela Cristea i-a luat locul

Data actualizării: | Data publicării:

Fiul Simonei Gherghe se confruntă cu noi probleme de sănătate. 

Simona Gherghe a lipsit din cadrul emisiunii Mireasa, de pe Antena 1, în ediția de pe 20 martie 2023. Așadar, fanii au fost foarte surprinși să o vadă pe micile ecrane pe Gabriela Cristea, cea care a mai răspuns afirmativ invitației de a modera emisiunea, de câte ori vedeta a mai avut probleme. Soția lui Tavi Clonda nu le-a dezvăluit telespectatorilor care este motivul absenței Simonei Gherghe, însă le-a promis faptul că aceasta se va reîntoarce curând. Mai mult, Gabriela Cristea a dat de înțeles faptul că blondina se confruntă cu anumite probleme, ceea ce s-a și confirmat, după ultima poză pe care prezentatoarea de la Antena 1 a postat-o pe rețelele de socializare, unde fiul ei apare întinsă pe un pat de spital. 

”Bună ziua. Mă bucur să fiu astăzi aici, în casa Mireasa, alături de concurenți. Stați liniștiți, Simona este bine și cât de curând se va alătura la emisiunea Mireasa. Din păcate, știți cum este, în viață sunt momente în care trebuie să alegi dacă nu poți să vii la job. Se mai întâmplă. De data asta, eu îi țin locul. Nu s-a întâmplat nimic rău. Oricum, foarte curând ea se va întoarce alături de voi”, a zis Gabriela Cristea la Antena 1, potrivit a1.

Citește și: Recunoaşteţi personajul? Este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România

Vlad, fiul vedetei, se confruntă cu probleme de sănătate

Se pare că absența Simonei Gherghe din cadrul emisiunii este una extrem de motivată, întrucât fiul acesteia se confruntă cu probleme de sănătate. Vedeta a fost cea care a împărtășit pe rețelele de socializare o fotografie emoționantă în care Vlad este internat în spital și unde a avut nevoie de perfuzii, pentru a se repune pe picioare. 

Pentru a se putea ocupa îndeaproape de problemele micuțului, Simona Gherghe pare că a decis să-și lase cariera pe planul doi, pentru moment, chiar dacă prezintă una dintre cele urmărite emisiuni matrimoniale de la noi din țară. 

Te-ar putea interesa și: Momente grele pentru Simona Gherghe: „Dacă nu zici ca ei, te dau afară”. Ce a pățit prezentatoarea

Simona Gherghe s-a confruntat recent cu probleme de sănătate

În urmă cu ceva timp, Simona Gherghe se confrunta și ea cu probleme de sănătate. Vedeta de la Antena 1 se afla pe pârtia de schi, alături de familia sa, într-o vacanță ce trebuia sa fie de vis. Într-un accident banal, aceasta a căzut din senin și și-a rupt o coastă. Chiar dacă pe atunci vacanța Simonei nu s-a încheiat, de dragul familiei sale, experiența ei pe pârtia de schi a luat, cu siguranță, sfârșit. 

”Am lăsat copiii la școala de ski și eu stau pe margine, pentru că așa cum v-am zis: mi-am rupt o coastă și de aceea port acest corset, doare foarte, foarte rău.

Ideea este că am avut cel mai stupid accident posibil. Nici nu am căzut de pe ski-uri efectiv, ci pur și simplu, am ieșit de la baie și am alunecat în clăpari. Am alunecat și am căzut, sigur că se mai întâmplă, dar am căzut cu coastele de o chestie foarte mare din fier masiv, nici nu știu ce era.

Ideea este că am nimerit fix cu coastele în chestia aia și după impact am avut câteva secunde în care nu am mai putut respira și atunci mi-am dat seama că este o lovitură nasoală.”, a spus prezentatoarea recent pe rețelele de socializare. 

VEZI și: Mihai Petre, vacanță de coșmar. S-a accidentat teribil pe pârtie: „M-am trezit pe jos respirând greu”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel