Și-a pierdut vederea după ce a plâns timp de o săptămână. Cum a încercat un bărbat să intre în Cartea Recordurilor

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Unsplash/ Hermes Rivera
Descriere foto: Sursă foto: Unsplash/ Hermes Rivera

Un nigerian a încercat să intre în Cartea Recordurilor prin a plânge continuu timp de șapte zile. Care a fost rezultatul.

La momentul respectiv, Tembu Ebere spera să doboare recordul mondial Guinness, dar a avut dificultăți de vedere în timpul încercării. Deși vederea i s-a întors curând, nu a fost singurul simptom pe care Ebere l-a suferit plângând timp de o săptămână. A rămas orb timp de 45 de minute în timp ce se străduia să plângă, pe lângă durerile de cap și ochii umflați.

Ce probleme a întâmpinat

Potrivit bărbatului nigerian, acesta a avut dureri de cap intense și fața umflată pe parcursul încercării de a doborî recordul.

„A trebuit să-mi re-strategizez și să-mi reduc plânsul”, a spus el pentru BBC, afirmând că dorea să atingă acest trist record, notează Unilad.

Cu toate acestea, ironic, Ebere nu a aplicat efectiv pentru înregistrarea în Guinness World Records, așa că este probabil ca reușita sa să nu devină un record oficial. De asemenea, el nu este singurul care încearcă să bată recorduri în națiunea din Africa de Vest, mulți nigerieni încercând să doboare recorduri în nebunia care cuprinde țara.

Un exemplu este bucătarul de top Hilda Baci, care a obținut un record mondial Guinness gătind timp de 93 de ore și 11 minute într-un restaurant din Lagos, cu oameni care o priveau pentru a urmări încercarea ei.

Vezi și: Carmen Tănase, trucurile prin care ține ridurile departe, la 62 de ani: „Rezultatele se văd foarte repede. Am sertarele pline”

Vezi și: Probleme în cuplul Viviana Sposub-George Burcea? Un apropiat i-a dat de gol: „Au decis ca e mai bine sa stea separați"

Vezi și: Dana Roba, acuzații grave la adresa pastorului din Timișoara. Ce l-ar fi îndemnat pe Daniel Balaciu: "I-a spus că eu îi fac viața un calvar"

O altă încercare prin care se dorește alfabetizarea Nigeriei

Un alt învingător din cartea recordurilor, John Obot, va petrece și el 140 de ore citind literatură clasică în septembrie, într-un efort de a îmbunătăți rata de alfabetizare.

„Motivația este să promovez cultura lecturii în Nigeria,” a spus învățătorul, care spune că a vrut să încerce un „record care are sens”, a spus acesta, potrivit Unilad.

Deși eforturile acestor oameni trebuie apreciate, Guinness a avertizat că oamenii trebuie să-și înregistreze încercările sau să riște să nu fie luate în considerare.

Într-un tweet, organizația a spus: „...amintire politicoasă că ar trebui să aveți titlul recordului mondial confirmat de echipa noastră înainte de a încerca”.

Vezi și: Ce pensie are Cornel Palade. Actorul are probleme financiare după ce a renunțat la televiziune: „Mănânc cât am, nu m-am plâns la nimeni”

Au fost și persoane descalificate

Grupul nu ezită nici să anuleze încercările - doi bucătari au fost descalificați pentru că au oprit aragazurile și s-au dus să doarmă în timpul încercării de a doborî recordul mondial.

„În scopul evitării dezamăgirii, este important să vă asigurați că ceea ce doriți să încercați este un titlu de record valid și că înțelegeți ghidurile,” a spus Guinness pentru BBC.

Cu toate acestea, organizația nu i-a descurajat pe alți nigerieni, inclusiv pe Farominiyi Kemi, care a încercat de două ori să facă cele mai multe „puff-puffs”, un desert local.

Farominiyi Kemi a spus: „Nigerienii sunt oameni amuzanți și avem tendința să ne ridicăm pe valul oricărui lucru care se întâmplă în momentul respectiv. În mai puțin de trei luni, nebunia va dispărea.”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel