Ce pensie are Cornel Palade. Actorul are probleme financiare după ce a renunțat la televiziune: „Mănânc cât am, nu m-am plâns la nimeni”

Data publicării:
Cornel Palade, captură video PRO TV
Descriere foto: Cornel Palade, captură video PRO TV

Cornel Palade, în vârstă de 70 de ani, trăiește dintr-o pensie infimă. Actorul nu mai are alte surse de venit în acest moment.

Cornel Palade a ajuns să trăiască exclusiv din pensie, după ce a renunțat la televiziune și la mai multe proiecte din care își suplimenta veniturile. Ajuns la 70 de ani, actorul își drămuiește banii și, deși spune că nu se plânge, pensia pe care o încasează este una extrem de mică: 1480 lei încasează acesta lunar. 

Invitat în platoul emisiunii „La Măruță”, de  la PRO TV, marele actor a vorbit despre situația sa financiară, dezvăluind suma pe care o primește lunar. 

„Țara o duce rău acum, acum vrei bani. Trebuie să mai ai răbdare să își revină țara, în următorii 50 de ani. Am pensia de 1450 de lei, dar nu mă plâng. Mă descurc foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Mănânc cât am, nu m-am plâns la nimeni. M-a întrebat cineva ce pensie am și a spus că e mică. O fi mică în comparație cu altele. Nu sunt procuror, nu sunt judecător, nu sunt om politic, ce merite am eu ca să am ditamai pensia? Am atât cât am, asta e, dacă e nevoie mai dau și din pensia mea jumătate. Bine că au reușit parlamentarii și și-au tăiat singuri pensiile speciale, Curtea Constituțională o să le dea peste mână, ce milă mi-e de ei!”, a declarat Cornel Palade, în emisiunea de la PRO TV. 


Secretul fericirii pentru actor

Marele actor se bucură acum de lucrurile simple, de timpul liber și de apropierea de divinitate. Spune că fericirea stă în recunoștință și că bucuria lui este acum în libertatea de a face lucrurile așa cum simte, când simte. 


„Știi care e secretul fericirii? Să te mulțumești cu puțin! Știi cine îmi face mie programul? Dumnezeu, el îmi spune ce să fac, unde să mă duc. Săptămâna trecută m-am trezit și am zis că vreau să merg la o biserică.. cât mă pregăteam, nu am zis nimănui, a fost un gând al meu. Cine crezi că mă sună? Starețul să îmi spună că știe că vin”, a mai spus Cornel Palade.

 

A rămas fără proiecte

Celebrul  actor nu a mai prins niciun contract cu vreo televiziune încă de la finalul anului trecut. Acesta a participat ultima oară la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. A supraviețuit în jungla din Republica Dominicană timp de de două săptămâni, după care a fost eliminat. Cu ocazia unui interviu, artistul a mărturisit că nu are resentimente cu privire la eliminarea sa din celebra competiție.

Acesta recunoaște că nu mai are proiecte, că a stat acasă în tot acest timp. El încă păstrează legătura cu bunul său prieten, Romică Țociu.

„Nu am proiecte, stau acasă. Sunt pensionar, trăiesc ca o plantă. Asta este. Domnu Țociu (Romică Țociu – n.r) este bine și el, era prin vacanță. Chiar m-a sunat, zilele trecute, să îmi povestească ce a făcut pe acolo. Ce să facem? Dăm înainte”, a declarat Cornel Palade pentru Click!

Este mândru de fiica sa

Fiica sa, Ada, care este în vârstă de 33 de ani, s-a mutat acum doi ani la Londra, pe timp de pandemie, acolo unde vrea să își clădească o carieră artistică.

„Fiica mea Ada este bine, muncește, aleargă, este la Londra. Ar trebui să vină vara aceasta acasă, dar nu știu exact când. Ea o să decidă, în fucție de cum are și timp, de programul său. Nu știu cu ce o aștept acasă când o să vină, ei îi place tot ce gătesc eu, deci nu îmi fac probleme că nu o să îi placă mâncarea pe care o să o gătesc acasă. Nu știu dacă o să rămână acolo sau nu, vedem. Știți cum este în anii tineriții? Lucrurile se mai schimbă odată cu trecerea timpului”, a conchis pentru Click!, Cornel Palade.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel