Dana Roba, acuzații grave la adresa pastorului din Timișoara. Ce l-ar fi îndemnat pe Daniel Balaciu: "I-a spus că eu îi fac viața un calvar"

Data publicării:
Sursa foto: Dana Roba, captură TV/ România TV
Descriere foto: Sursa foto: Dana Roba, captură TV/ România TV

Dana Roba a lansat o serie de acuzații grave la adresa pastorului din Timișoara. 

Dana Roba continuă declarațiile șocante, după ce a fost bătută cu cruzime de către soțul său, în urmă cu câteva săptămâni. De data aceasta, make-up artistul a făcut o serie de acuzații la adresa pastorului din Timișoara.

Dana Roba, acuzații grave la adresa pastorului din Timișoara

Vedeta susține că  pastorul bisericii penticostale din Timișoara la care mergeau cei doi l-ar fi îndemnat pe Daniel Balaciu să nu divorțeze. 

"El nu a ținut absolut deloc cu mine și nici nu m-a crezut în momentul în care am fost la el să mă plâng ca la psiholog. Eu l-am considerat un tată spiritual pentru noi, mai ales eu fiind atât de tânăr și bazându-mă pe el, chiar dacă nu obișnuiam eu să mă duc foarte des la dânsul la birou, ca alți tineri. Nu m-am dus pentru că mi-am dorit să am o familie și lumea să nu știe ce trag eu.

Am zis că o mamă adevărată trage pentru copiii ei și luptă până la moarte. Când am văzut că nu se mai poate, m-am dus la el în birou și alături de tot comitetul care a fost acolo am spus că mă duc să bag actele de divorț. Am venit să vă spun ca nu cumva să vină Daniel să vă zică că eu sunt o femeie ușoară sau că l-am înșelat cu cineva, ceea ce nu s-a întâmplat niciodată.Eu munceam foarte mult, nu mai puteam când ajungeam acasă să fiu înjurată și bătută.

Îmi doresc ca acest pastor să fie exclus din Cultul Penticostal, pentru că nu merită un  pastor creștin să se comporte atât de urât cu o membră a bisericii. El ar trebui, în primul rând, să fie exclus din cultul penticostal, iar apoi să nu mai fie pastor", a explicat Dana Roba, pentru WOWbiz.ro.

Dana Roba: "El nu merită să fie pastor”

Dana Roba susține că acest pastor ar trebui să fie exclus din Cultul Penticostal. 

"El nu merită să fie pastor. Cred că vârsta l-a făcut să nu țină cu mine sau faptul că nu este stăpânit de Duhul Sfânt. Nu poți să denigrezi un om halul acesta, el poate se oprea în trecutul meu, dar odată ce Hristos mi-a iertat trecutul, cine ești tu ca pastor să mă judeci pe mine?!

Odată ce Hristos mi-a dat iertare și s-a văzut schimbarea vieții mele, a văzut lumea întreagă că sunt un om sincer, care chiar îl iubesc pe Dumnezeu și nu am să mă despart de Dumnezeu niciodată. Oricât de grea a fost viața cu Daniel, eu am mers mai departe și am fost călăuzită de Duhul Sfânt. Nu mi se pare normal ca un pastor la care mergi să te plângi, să țină cu bărbatul tău", a mai explicat Dana Roba.

Dana Roba a continuat seria declarațiilor: 

"Daniel a jucat un teatru foarte ieftin, le-a spus că am epilepsie, că sunt schizofrenică, că am toate bolile din lume și el a crezut. În ziua când noi ne-am îmbrăcat să mergem la divorț, l-a sunat și a dat pe speaker, mi-a spus că vrea să vadă ce zice pastorul, dacă ne lasă să mergem.

I-am spus că pe mine nu mă interesează. Pastorul i-a zis să nu se ducă nicăieri: Măi eu ți-am zis să nu te duci nicăieri, nu-i da mă semnătură de divorț la nesimțita aia!(...) Eu nu mai puteam și nu mai voiam să stau lângă un astfel de bărbat care nu mă iubește. Mi-a spus de mai multe ori că nu dă doi bani pe mine", a mai declarat Dana Roba.

„Mi-a spus pastorul că el de multe ori a venit și m-a vorbit pe mine de rău”

"Eu nu m-am mai dus niciodată înainte să îi spun ce se întâmplă între noi, dar mi-a spus pastorul că el de multe ori a venit și m-a vorbit pe mine de rău. Eu atunci am aflat și am rămas mască. Mi-a zis că vine și se plânge de mine, că el trage viață grea cu mine.

Mi-a zis că i-a spus că eu fac viața lui un calvar. I-am zis: Pe bune?! Păi cu ce, că îi fac bani și că mă duc la muncă ca o sclavă?! Cu ce îi fac eu viața calvar?!

Nu mi-a venit să cred că el mergea pe ascuns și vorbea de mine", a mai precizat Dana Roba, pentru WOWbiz.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel