Carmen Tănase, trucurile prin care ține ridurile departe, la 62 de ani: „Rezultatele se văd foarte repede. Am sertarele pline”

Data publicării:
Carmen Tănase, captură video Youtube
Descriere foto: Carmen Tănase, captură video Youtube

Carmen Tănase a dezvăluit care este rutina de îngrijire la care apelează în fiecare zi.

Carmen Tănase nu este cunoscută doar pentru talentul actoricesc extraordinar sau pentru rolurile remarcabile pe care le-a jucat de-a lungul timpului, ci și pentru modul în care reușește să se mențină în formă, la vârsta de 62 de ani. Celebra actriță încearcă să țină cât mai departe ridurile sau semnele specifice vârstei, iar acest lucru pare că-i iese foarte bine. Tinerețea nu se menține însă singură, dă de înțeles Carmen Tănase, care spune că este foarte atentă, când vine vorba de rutina de îngrijire a pielii. Aceasta folosește o gamă de produse speciale, care sunt extrem de atent alese de către artistă.

„Am o gamă de creme coreene excepționale. Le cumpăr de pe site-ul lor. Produsele cosmetice pe care eu le folosesc nu au fost testate pe animale. Cutiile produselor sunt din pai de orez, majoritatea. Deci ei au grijă de toate detaliile astea...se gândesc și la mediu înconjurător mult.

Cremele sunt foarte bune, rezultatele se văd foarte repede. Acasă am totul plin, sertarele sunt pline cu aceste produse. Îmi fac toată rutina cu acele creme pentru că este nevoie de la o anumită vârstă trebuie să faci asta. În tinerețe nu am făcut așa ceva pentru că nici nu erau atâtea, acum sunt atentă.

Folosesc și măști tip șervețel, sunt foarte bune, sunt îmbibate cu creme. Stau cu ele pe față până se usucă. Îmi fac bine la ten. Plus că mai am și cremă de noapte, iar atunci când sunt obosită și nu am timp să îmi mai fac rutina aceasta îmi pun rapid o mască de față și o las toată noaptea”, a declarat Carmen Tănase în cadrul unui podcast, potrivit click!

VEZI și: Ce etnie are, de fapt, Carmen Tănase. Informația pe care nimeni nu o știa: „Sunt cumva o corcitură”

Cum își aplică castravetele pe ten

Vedeta are însă și niște trucuri naturale, pe care le folosește foarte des. Este vorba despre castravete, pe care actrița nu și-l aplică în modul tradițional, ci are propriul secret.

„Nu îmi pun mască de castravete pentru că nu am timp să mai fac asta dar acum câțiva ani îmi puneam așa ceva. Eu atunci când fac asta și tai castravetele îmi pun moțul de la castravete în frunte. Nu știu ce efect are el dar moțul mi-l pun în frunte și stau cu el până cade singur.”, a mai spus actrița.

VEZI și: Marius Manole nu este de acord cu obiceiul pe care-l are Carmen Tănase, când e oprită pe stradă de fani: „Îl vezi pe om pentru prima dată...”

Cum se menține în formă actrița

Și când vine vorba de kilogramele în plus, Carmen Tănase este extrem de atentă. Actrița spune că întotdeauna a fost adepta dietelor și, chiar dacă nu întotdeauna acestea au dat roade, vedeta a continuat să urmeze altele, pentru a ajunge la greutatea ideală.

”Tot timpul am ținut. Am ținut toate dietele posibile. Nu cred că există dietă să nu o fi ținut-o. 'Aiurea în tramvai'. Degeaba. Am ținut și unele care au funcționat, dar după ce s-a terminat dieta, s-au pus la loc kilogramele. E stres mult. Din cauza aceasta. Dacă aș scăpa de stres… Dar cum? Nu prea ai cum să scapi!”, a declarat Carmen Tănase, pentru VIVA!

Citește și: Carmen Tănase, motivul pentru care plânge la serialele în care joacă: „Bătrânețea nu își permite să se lipească de mine”

„Acasă mănânc mai mult cu capul în frigider”

Dacă pe vremuri era o gospodină desăvârșită, Carmen Tănase spune că totul s-a schimbat, în ziua de azi. Vedeta are în continuare o carieră extrem de solicitantă, astfel încât mărturisește că-și găsește cu greu timp pentru a sta la masă liniștită și optează predominant pe alimentele care se pot mânca ușor, în câteva minute. 

”Gătesc. Și făceam lucrul acesta, mai ales de când m-am mutat la țară o luasem tare cu gătitul, toată ziua bună ziua, care cum venea, ce își dorea, dar acum nu mai am cum. Nu mai am timp. Deloc. Puținul timp cât stau acasă am de învățat sau, pur și simplu, vreau să stau.

În ultima vreme, cine mă aude s-a săturat, că mănânc doar mozarella cu roșii. Pentru că se mănâncă foarte repede, nu am timp să stau la masă să mănânc. Când mă duc la un restaurant este altceva, dar acasă mănânc mai mult cu capul în frigider. Nu pierd timpul acasă să mănânc. Nu mă așez la masă, consider altceva mult mai important.”, a mai spus Carmen Tănase pentru sursa menționată mai sus. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel