Motivul pentru care „fugeau” băieții de fetele lui Serghei Mizil: „Să nu stea după fraier! Fără caterincă”

Data publicării:
SErghei Mizil si fiicele sale, captură video PRO TV
Descriere foto: SErghei Mizil si fiicele sale, captură video PRO TV

Serghei Mizil și fiicele sale au vorbit despre perioada în care cele două tinere erau curtate de băieți.

Serghei Mizil și fiicele sale,  Ana și Smaranda, au fost invitați în platoul emisiunii La Măruță, de la Pro TV, acolo unde au vorbit despre perioada în care tinerele erau curtate de băieți, însă aceștia o luau la fugă în momentul în care aflau cine e tatăl lor. 


“Eram intr-un club din Mamaia și un prieten mi-a spus „vrei sa vezi ce înseamnă numele tatălui tău?” și eu am spus că da. A chemat pe cineva de acolo, un băiat și l-a întrebat „Cum ți se pare fata asta? Ai pleca cu ea acasă?”, iar el a zis da. Prietenul meu i-a zis: „vrei să știi a cui este? A lui Serghei Mizil!”. În clipa în care a auzit Serghei Mizil s-a întors și a rupt-o la fugă. Dar nu că a rupt-o la fugă în altă parte a clubului. A plecat de tot, pe plajă, fugea”, a povestit Ana. 

 

“Dacă mergea în bibliotecă nu mă cunoștea nimeni. Ea s-a dus în cluburi, unde mă cunoaște toată lumea.”, a intervenit Serghei Mizil. 

Mai mult, Serghei Mizil a dezvăluit și care au fost sfaturile sale pentru cele două tinere și cum le-a instruit să procedeze în relații.

“Eu le-am spus de la început să aibă lovelele lor, să nu stea după fraier! Fără caterincă”, a mai spus Serghei. 

 

Serghei Mizil a dezvăluit ce PENSIE are: „Nu puteam să îmi iau medicamente, nu mai zic de plătit căldură, masă”

Serghei Mizil a dezvăluit ce pensie primește de la Statul român și cum se ajunge cu banii. 

Serghei Mizil, în vârstă de 69 de ani, a fost om de afaceri toată viața sa. Fiul fostului demnitar comunist Paul Niculescu Mizil spune că are acum o pensie puțin peste 1000 de lei și că dacă nu ar avea și alte venituri, nu s-ar putea ajunge cu banii. Mărturisirea a fost făcută în cadrul podcast-ului pe care acesta îl realizează împreună cu fiica sa, Ana Mizil. 

Deși nu are nicio grijă financiară, afaceristul nu a putut să nu se gândească la faptul că dacă nu ar fi avut și alte venituri, nu s-ar fi putut ajunge cu banii. El dezvăluie că plătește lunar suma de 2000 de lei pe medicamente, astfel că cei 1200 de lei nu i-ar ajunge nici măcar să acopere tratamentul. 

„ Gândiți-vă că eu am pensie 1.200 și mă costă medicamentele 2.000! Dacă era să trăiesc din pensie, nu puteam să îmi iau medicamente, nu mai zic de plătit căldură, masă... ”, a spus Serghei Mizil.

Serghei Mizil: Am lucrat prima dată la un pulover, apoi m-am axat pe scos dopuri de vin!

Un urmăritor l-a întrebat pe Serghei Mizil cum de are pensie, dacă spune că nu a fost angajat niciodată. 

„ Nea Serghei, ai zis că nu ai muncit vreodată la stat. Cum de ai pensie?”, a fost întrebarea internautului. 

Serghei Mizil nu a ezitat să răspundă, în stilul său caracteristic, cu mult umor. Omul de afaceri a spus că a lucrat la un pulover și că, ulterior, și-a dat seama că cel mai bine i se potrivește meseria de deschizător de sticle.

„ Băi, nea întrebătorule, să-ți explic... La toate firmele, mi-am plătit taxele pentru a avea pensie, plus că sunt membru al Uniunii Artiștilor Plastici, însă de acolo nu mi-a venit pensie. Am avut contract de muncă toată viața mea! Ceaușescu lucra de la 14 ani, eu de la 8 ani. Am lucrat prima dată la un pulover, apoi m-am axat pe scos dopuri de vin!”, a mai spus pensionarul Mizil.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel