Serghei Mizil a dezvăluit ce PENSIE are: „Nu puteam să îmi iau medicamente, nu mai zic de plătit căldură, masă”

Data publicării:
Serghei Mizil, foto Instagram
Descriere foto: Serghei Mizil, foto Instagram

Serghei Mizil a dezvăluit ce pensie primește de la Statul român și cum se ajunge cu banii. 

Serghei Mizil, în vârstă de 69 de ani, a fost om de afaceri toată viața sa. Fiul fostului demnitar comunist Paul Niculescu Mizil spune că are acum o pensie puțin peste 1000 de lei și că dacă nu ar avea și alte venituri, nu s-ar putea ajunge cu banii. Mărturisirea a fost făcută în cadrul podcast-ului pe care acesta îl realizează împreună cu fiica sa, Ana Mizil. 

Deși nu are nicio grijă financiară, afaceristul nu a putut să nu se gândească la faptul că dacă nu ar fi avut și alte venituri, nu s-ar fi putut ajunge cu banii. El dezvăluie că plătește lunar suma de 2000 de lei pe medicamente, astfel că cei 1200 de lei nu i-ar ajunge nici măcar să acopere tratamentul. 

„ Gândiți-vă că eu am pensie 1.200 și mă costă medicamentele 2.000! Dacă era să trăiesc din pensie, nu puteam să îmi iau medicamente, nu mai zic de plătit căldură, masă... ”, a spus Serghei Mizil.

Serghei Mizil: Am lucrat prima dată la un pulover, apoi m-am axat pe scos dopuri de vin!

Un urmăritor l-a întrebat pe Serghei Mizil cum de are pensie, dacă spune că nu a fost angajat niciodată. 

„ Nea Serghei, ai zis că nu ai muncit vreodată la stat. Cum de ai pensie?”, a fost întrebarea internautului. 

Serghei Mizil nu a ezitat să răspundă, în stilul său caracteristic, cu mult umor. Omul de afaceri a spus că a lucrat la un pulover și că, ulterior, și-a dat seama că cel mai bine i se potrivește meseria de deschizător de sticle.

„ Băi, nea întrebătorule, să-ți explic... La toate firmele, mi-am plătit taxele pentru a avea pensie, plus că sunt membru al Uniunii Artiștilor Plastici, însă de acolo nu mi-a venit pensie. Am avut contract de muncă toată viața mea! Ceaușescu lucra de la 14 ani, eu de la 8 ani. Am lucrat prima dată la un pulover, apoi m-am axat pe scos dopuri de vin!”, a mai spus pensionarul Mizil.

Serghei Mizil, probleme de sănătate din cauza alcoolului. Cum s-a vindecat: „Un doctor foarte deștept mi-a spus că am început de ciroză”

Serghei Mizil, dezvăluiri neașteptate despre relația dintre sora sa și Nicu Ceaușescu: ”A stat cu mine în casă 15 ani”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel