Serghei Mizil, intervenție chirurgicală pe inimă. Cum se simte vedeta acum și ce promisiune a făcut: „La cât s-a consumat...”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Facebook/ Serghei Mizil
Descriere foto: Sursă foto: Facebook/ Serghei Mizil

Serghei Mizil a avut parte de o intervenție chirurgicală pe inimă. Promisiunea pe care a făcut-o a lăsat publicul mască. De ce a ajuns în această situație și ce dorește să facă vedeta în continuare.

Celebrul om de afaceri, Serghei Mizil, este una dintre cele mai populare vedete din România. Acesta este reținut în istorie pentru intervențiile și comentariile directe pe care le-a făcut de-a lungul timpului de față cu multe alte celebrități la fel de cunoscute. Vedeta a trecut prin momente grele în ultimul timp, recunoscând că a fost nevoie de intervenția medicilor pentru a remedia problema. El a trecut printr-o intervenție chirurgicală la inimă și cu doar o zi în urmă a fost externat din spital. În cadrul emisiunii de la Antena Stars, el a dezvăluit că a fost nevoie să își pună un stent. Cu toate acestea, se simte foarte bine după operația suferită și este într-o stare bună de sănătate.

Și-a pus un stent, apoi s-a dus la spritz

Serghei se arată mirat pe unde se arată deoarece nu înțelege de ce toată lumea a crezut că a murit. El spune că își face controale periodic oricum.

„Toată lumea a zis că am mierlit, că nu știu ce, dar n-am nimic. Deci nu am făcut nici infarct, nici nimic... mă verific la cât s-a consumat, mă duc periodic și îmi fac control la doctor. Ieri am venit la spital, azi am plecat. Mi-am făcut un stent și am plecat să beau un spritz”, a declarat el, pentru Spynews.

Întrebat despre durata intervenției pe care a avut-o, omul de afaceri a explicat că aceasta nu a durat foarte mult. De asemenea, a menționat că s-a operat la o clinică privată, iar costul intervenției a fost de 4000 de euro.

„Două ore jumătate. Eu am înțeles că stent îți pune Statul doar dacă ai făcut infarct. Eu nu vreau să fac infarct! M-am dus aici că-s condiții bune și m-a costat 4000 de euro tot”, a mai adăugat acesta.

De asemenea, vedeta a declarat publicului că se va lăsa de fumat, având în vedere intervenția pe care tocmai a avut-o.

„Mă voi lăsa de fumat!”, a precizat celebrul om de afaceri, potrivit sursei precizate.

Vezi și: Rețeta pentru o căsnicie fără stres. Tehnica lui Serghei Mizil, după un mariaj de 25 de ani: „Secretul e la femeie!”

Vezi și: Serghei Mizil și Miron Cozma, întâlnire de gradul zero. Cum arată femeia ideală: „Nu m-a deranjat niciodată dacă s-a dus cu alt bărbat”

Vezi și: Serghei Mizil, concluzie șoc față de femeile din România. Care sunt gusturile afaceristului în materie de vedete: „Delia îmi place”

Rețeta unei căsnicii de succes

Serghei a recunoscut că are o relație fericită cu partenera sa. Acesta menționează faptul că secretul constă în atitudinea femeii, de a nu sufoca partenerul.

„Nu am de ce să divorțez, pentru că am o relație foarte bună cu soția mea. Nu mă sufocă, mă duc unde vreau, fac ce vreau, vreau să plec la mare, plec la mare, sau la munte, unde vreau eu! Secretul e la femeie! Să nu fie sufocantă. De fapt, nici bărbatul, nici femeia nu trebuie să-și sufoce partenerul. Și asta ca să stai pentru copii, nu! Dacă nu te mai înțelegi, atunci divorțezi și gata!', a dezvăluit Serghei Mizil pentru Click.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel