Secretul prin care Teo Trandafir își menține silueta: „Singura dietă minune care trece testul timpului...”

Data actualizării: | Data publicării:
Teo Trandafir, captură video Youtube
Descriere foto: Teo Trandafir, captură video Youtube

Teo Trandafir a dezvăluit cum se menține în formă la vârsta de 54 de ani. 

Teo Trandafir se menține într-o formă extraordinară la vârsta de 54 de ani. Îndrăgita prezentatoare TV are aceeași greutate de ani de zile și pare că a oprit timpul în loc. În acest sens, vedeta spune că acordă o atenție destul de mare siluetei, însă aceasta nu este rezultatul unei diete minune. Un stil de viață echilibrat este secretul prin care vedeta ține kilogramele în loc, însă, în același timp, Teo Trandafir recunoaște că mai face și mici excepții din când în când. 

„Singura dietă minune care trece testul timpului și al cântarului este stilul de viață sănătos. Secretul constă în cumpătare. Mănânc puțin, am grijă să am o dietă care să aibă valoare nutrițională, fac mișcare și respect orele de odihnă. Asta nu înseamnă că nu pot mânca o prăjitură, dar mă opresc la una.

Noi mâncăm puțin și este ultima problemă pe care ne-o punem. De obicei comandăm ce ne este poftă. Maiei, de exemplu, îi plac pastele și are momente când și le prepară singură, face și niște sandwich-uri delicioase. Mai am momente când gătesc “pizza cu ce ai în frigider”, cum îmi place să o numesc.”, a declarat Teo Trandafir, potrivit ciao.

Te-ar putea interesa și: ”Cu o moarte tot suntem datori”. Teo Trandafir, despre momentul în care s-a temut pentru viața ei

Teo Trandafir, blat de pizza fără făină

Mai mult, Teo Trandafir a dezvăluit  și o rețetă reinterpretată de pizza, slab calorică și fără făină. În schimb, vedeta promite că va fi foarte gustoasă, sănătoasă și că va salva multe alimente rămase în frigider neconsumate. 

„Cel mai important este blatul pe care eu nu îl fac folosind făină și pun legume, de obicei vânătă tăiată pe lung, peste care adaug ceapă, ardei, roșii, prosciutto, ce găsesc prin frigider, le „asezonez” cu mozzarela sau cașcaval și le bag la cuptor.  Este un preparat cu efort minim și care „salvează” multe alimente din frigider.”, a continuat prezentatoarea. 

Citește și: Ce este gastric sleeve, operația prin care a trecut Teo Trandafir: „Încerc să nu mă duc la extreme”

Prezentatoarea încearcă să se țină departe de rutină

Un alt lucru care o menține veșnic tânără este și dorința de a face în fiecare zi ceva nou și de a ieși din rutină. Teo Trandafir spune că nu este deloc adepta monotoniei, iar în fiecare zi trebuie să existe ceva nou pe lista preocupărilor sale. Aceasta încearcă pe cât posibil să se țină „în priză” în fiecare zi, printr-o diversitate de activități. 

„Părerea mea este că rutina este un lucru care te omoară și încerc zilnic să strecor activități diferite pentru a rupe monotonia. Sunt lucruri pe care le fac cu sfințenie în fiecare zi, cum ar fi să iau micul dejun și apoi să beau o cantitate impresionantă de apă. Dar încerc zilnic să am alte preocupări, mă uit la diverse materiale, citesc, ascult muzică, podcasturi, scriu. Creez un dinamism prin diversificarea activităților care „rup” rutina și mă mențin alertă pe întreg parcursul zilei.”, a mai dezvălui Teo Trandafir, potrivit sursei citate. 

VEZI și: Teo Trandafir, dietă. Ce mănâncă în fiecare zi: Nu o pot savura ca oamenii obișnuiți! Sincer, banii de mâncare au dispărut!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel