Ce este gastric sleeve, operația prin care a trecut Teo Trandafir: „Încerc să nu mă duc la extreme”

Data publicării:
Teo Trandafir, captură video YouTube
Descriere foto: Teo Trandafir, captură video YouTube

Teo Trandafir a dezvăluit cum se menține în formă, la 9 ani de la operația de micșorare a stomacului. Ce este gastric sleeve și cui se adresează acest tip de intervenție.

Teo Trandafir este fără dar și poate una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. În trecut, vedeta a dus o luptă crâncenă cu kilogramele în plus, dar a reușit să ajungă la forma dorită, după ce și-a făcut o operație de micșorare a stomacului.

Ce face Teo Trandafir pentru a se menține în formă, la 9 ani de la operația de micșorare a stomacului

Într-un interviu recent acordat pentru unica.ro, Teo Trandafir a dezvăluit cât și cum mănâncă, dar și care e preparatul pe care nu îl agreează deloc. 

”Mănânc destul de puțin, regula este să mănânc atunci când îmi este foame și cât trebuie. Nu exagerez niciodată, operația de gastric sleeve pe care am suferit-o nici nu mi-ar permite acest lucru. Încerc să nu mă duc la extreme.

De exemplu, eu hamburgerul nu îl mănânc cu sos și chiflă, mănânc doar carnea din interior. Bineînțeles că există alimente pe care nu le consum, mai ales alimente care nu îmi plac. Eu, de exemplu, nu mănânc cozonac, pentru că nu îmi place“, a explicat prezentatoarea.

Teo Trandafir a dezvăluit și ce ritual de înfrumusețare are la 54 de ani. Prezentatoarea TV a mărturisit că merge periodic la dermatolog și asta le sfătuiește și pe fanele sale. 

Citește întreaga știre pe DC Medical. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel