”Cu o moarte tot suntem datori”. Teo Trandafir, despre momentul în care s-a temut pentru viața ei

Data publicării:
Teo Trandafir, captură video YouTube
Descriere foto: Teo Trandafir, captură video YouTube

Teo Trandafir a vorbit despre momentele de groază prin care a trecut, cu ani în urmă, când a stat internată luni de zile într-un spital din Viena. 

În 2011, Teo Trandafir a fost internată în Clinica AKH din Vienase, cu diagnosticul de pancreatită necrozantă severă. Vedeta  a fost în comă indusă, pentru ca medicii să-i poată efectua procedurile necesare pentru a o salva.


 Teo Trandafir a fost supusă unei intervenţii chirurgicale majore din cauza complicaţiilor provocate de pancreatita şi infecţia abdominală de care suferea. Intervenţia, care s-a încheiat cu succes, a constat în eliminarea unei părţi necrozate a glandei, precum şi într-un drenaj amplu şi o spălare a cavităţii abdominale, nota Agerpres la acea vreme.

Teo Trandafir a stat câteva luni în spital

„A fost cea mai grea perioadă, având în vedere că mi-au spus că nu este deloc bine. La început am fost contrariată, apoi am început să mă obișnuiesc cu ideea și să îmi dau seama că până la urmă „Din zei de-am fi scoborâtori, cu o moarte tot suntem datori”. Ce mă „încurca” atunci era amintirea zâmbetului Maiei și mi-am spus că poate nu va fi acum.

Prin rugăciune pare-se că mi-a ieșit. A fost cea mai cumplită perioadă a vieții mele. Pentru cei care vor să stea toată ziua în pat, am un sfat: aveți grijă ce va doriți! După câteva ore, zile, săptămâni de stat în pat, te dor toate”, a declarat Teo Trandafir pentru Fanatik.

Amintiri dureroase despre primii bani câștigați


S-a mutat în București la 18 ani, pentru a merge la facultate. Pentru a se susține financiar, s-a angajat ca vânzătoare de bilete la o agenție de turism. Din primii bani și-a cumpărat o ciocolată pe care a mâncat-o plângând.

„ A fost o perioada de liberalizare a prețurilor și nimeni nu știa cât va primi lunar. Plecai de acasă și pâinea costă 3 lei și când te întorceai costa 6 lei. Totul se schimba în decurs de câteva ore. Îmi aduc aminte exasperarea cu care priveam cu toții fluctuațiile astea teribile. În acea perioada am avut un moment în care am cedat, eram foarte tânără și singură, trebuia să mă întrețin și totul fluctua într-un ritm pe care nu îl înțelegeam.

Îmi aduc aminte ce am făcut cu primul meu salariu. Mi-am cumpărat un Moș Crăciun de ciocolată pe care l-am mâncat într-o debara și am plâns. Nu văzusem niciodată un Moș Crăciun învelit în staniol”, a mai spus vedeta pentru sursa citată. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel