Teo Trandafir, dietă. Ce mănâncă în fiecare zi: Nu o pot savura ca oamenii obișnuiți! Sincer, banii de mâncare au dispărut!

Data publicării:
Sursa foto: Teo Trandafir, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Teo Trandafir, instagram

Teo Trandafir, dietă incredibilă. Ce mănâncă în fiecare dimineață și ce spune despre cele mai dificile momente din viața ei din cauza problemelor de sănătate.

Teo Trandafir este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare de televiziune din România și una dintre cele mai discrete atunci când vine vorba de viața personală. 

În ianuarie 2011, Teo Trandafir a trecut prin cea mai grea încercare a vieții ei. A fost la un pas de moarte, după ce a făcut o pancreatită acută. Vedeta a stat internată în spital din Viena timp de 100 de zile, a fost operată, însă starea ei era tot mai gravă, iar medicii nu-i dădeau prea multe șanse. 

Operațiile suferite atunci au avut un efect neplăcut pentru Teo Trandafir, pentru că mușchiul abdominal, secționat de atât de multe ori, nu s-a mai refăcut.

"Mi-e foarte greu să trăiesc fără mușchiul abdominal, am încercat, e foarte complicat și am o sensibilitate în zona respectivă. Am încercat să trăiesc ca un om normal, e foarte greu", spunea Teo Trandafir în urmă cu câțiva ani pentru Click.

 

Într-un interviu din 2020, întrebată ce a gândit când a aflat că nu are nicio șansă de supraviețuire, Teo Trandafir a răspuns:

"Sinceră să fiu la început mi s-a părut funny, pentru că am stat și m-am gândit: cine trăiește forever? Toată lumea moare mai devreme sau mai târziu. E într-adevăr o tragedie pentru un timp, dar toată lumea pățește asta. Sunt copii care se duc. Eram pregătită să mor. Aveam o singură problemă: pentru că este un act irepetabil și ireversibil, să nu cumva să nu plec fără o demnitate pe care să și-o aducă aminte toți cei din jurul meu. Eu am vrut să plec cu mâna la chipiu, frumos, fără rugăminți.

Am auzit voci pe care nu le-am mai auzit până atunci şi am văzut lucruri. Doamne, tu eşti? Sunt singură pe aici? Asta am întrebat când m-am văzut într-o ceaţă groasă. Am simțit că mor. Și am întrebat: Doar eu sunt pe aici, nu mai moare nimeni?

Citește continuarea pe DC MEDICAL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel