Sânziana Buruiană mărturisește că „s-a prefăcut”. Adevărul despre aparițiile publice: „Nu înțelegea că totul este la caterincă”

Sânziana Buruiană, sursa foto: Facebook
Descriere foto: Sânziana Buruiană, sursa foto: Facebook

Sânziana Buruiană povestește despre momentul în care a realizat că nu este înțeleasă așa cum și-ar fi dorit.

Sânziana Buruiană a fost invitată cu bucurie în cadrul emisiunii “Bărbați vs Femei”, gazduită de Bianca Comănici și Bogdan Mocanu. În timpul emisiunii, Sânziana Buruiană a avut ocazia să vorbească deschis despre relația sa cu soțul ei, subliniind că divorțul nu a fost niciodată o opțiune pentru ei. 

Sânziana a împărtășit povestea împăcării cu Andreea Tonciu. Aceasta a explicat deschis motivul conflictelor din trecut, dar și modul în care au depășit neînțelegerile și au reușit să-și refacă prietenia.

Într-un alt moment plin de umor, Sânziana a povestit despre personajul amuzant pe care l-a creat acum câțiva ani, când participa la un celebru show TV alături de alte vedete. În acea perioadă, mulți au subestimat-o și au judecat-o în mod greșit, considerând-o doar un personaj de divertisment fără prea multă inteligență.

Vezi și: Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu au îngropat securea războiului: ”Ne-am împăcat!” Ce s-a întâmplat atunci când s-au văzut după mult timp

Vezi și: Simona Trașcă, la marginea disperării, după ce a fost contactată de mama agresorului. Ce i-a spus femeia: „Îmi dă în cap”

Vezi și: Sânziana Buruiană a fost surprinsă de gestul fetițelor ei. Cadoul care a emoționat-o pe vedetă cu ocazia Sânzienelor: „Este un sentiment greu de descris”

A fost subestimată de public

În final, Sânziana Buruiană a lăsat o impresie puternică în emisiune, arătându-se o femeie puternică, matură, cu o inimă plină de iubire pentru familia ei și capabilă să râdă de sine însăși. Publicul a fost captivat de povestea ei autentică și de felul în care a știut să se reinventeze și să treacă peste provocările vieții cu zâmbetul pe buze.

„Mă șoca că lumea nu înțelegea că totul este la caterincă. Își dădeau cu părerea că sunt nu știu cum. Ei ceea ce vedeau, credeau. Oamenii își făcuseră o părere deformată. În timp, mi-am remediat-o. De când le am pe fetițe, numai lucruri bune îmi scriu. La început puneam la suflet comentariile negative, dar după aceea știam cine sunt și ce pot. Eu îmi făcusem un personaj.

Asta a fost la vremea respectivă, asta se și cerea. Fiecare devenea viral prin firea lui. Am preferat în loc de ceartă, mai bine să fiu drăguță și haioasă.", a declarat Sânziana Buruiană la “Bărbați vs Femei”.

Nu are pe drum al treilea copil

Sânziana Buruiană a clarificat că nu este gravidă și nici nu își dorește să aducă pe lume cel de-al treilea copil. Cu dragoste și devotament, aceasta și-a exprimat în mod deschis fericirea de a fi deja mamă de două fetițe adorabile, care îi ocupă întregul timp și reprezintă centrul universului său maternal.

"Nu aștept al treilea bebeluș, nu sunt însărcinată. Eu nu m-am gândit deloc la chestia asta pentru că eu sunt foarte prinsă cu tot felul de activități cu fetele mele.  Nu poți să știi planurile lui Dumnezeu, ale mele erau să am un singur copil, dar dacă Dumnezeu a vrut doi, e foarte bine și eu sunt foarte fericită, dar eu nu am în plan al treilea copil și nu m-aș vedea mamă de băiețel.

Nu sunt genul persoană care am făcut un copil ca să îmi iasă băiețel", a explicat Sânziana Buruiană, pentru WOWbiz.ro.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 28 iul 2023, 15:48 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience