Laura Cosoi, victima anxietății după naștere. Artista este pregătită pentru al patrulea copil

Data publicării:
Sursa foto: Laura Cosoi, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Laura Cosoi, Instagram

Laura Cosoi amintește de simțirile pe care le-a avut după nașterea copiilor. Artista a mai mărturisit că este pregătită de următoarea naștere.

Laura Cosoi este pregătită să experimenteze din nou bucuria de a fi mamă. Alături de soțul ei, Cosmin Curticăpean, actrița a trăit o poveste de iubire frumoasă timp de 11 ani, construind împreună o familie minunată cu trei fiice. Acum, Laura a dezvăluit că ea și soțul ei își doresc să aducă pe lume al patrulea copil. Cu toate că este o mamă dedicată, Laura Cosoi nu a evitat să abordeze subiectul dificil al depresiei postnatale și modul în care schimbarea stilului de viață după naștere afectează femeile, provocând sentimentul de izolare și lipsa de socializare.

Pregătită să fie mamă din nou

În ciuda acestor provocări, Laura Cosoi este hotărâtă să-și extindă familia și să trăiască din plin fiecare moment al maternității. Deși nu are încă planuri concrete pentru momentul exact al unei noi sarcini, vedeta a mărturisit că se simte pregătită să îmbrățișeze această minunată experiență încă o dată. În ciuda dificultăților pe care le-a întâmpinat în perioada postnatală și a pauzei temporare din cariera de actriță, Laura Cosoi este hotărâtă să facă față provocărilor cu încredere și dragoste pentru familia ei.

„Eu cred că da (n.red.: vor mai veni și alți copii), dar nu pot să fiu convinsă. Acum nu pot să spun decât că Dumnezeu știe cum le va aranja. Sănătoși să fie. Cosmin își dorește foarte mult.
Aș fi putut să ajung la anxietate după nașterea Ritei, când am stat mai mult acasă decât am făcut-o după celelalte două sarcini. E doar părerea mea. Eu cred că acest concediu de doi ani este un pericol. Lipsește profund socializarea care să nu fie neapărat în parc cu alte mămici în care să discuți numai despre copii. Ca femei, avem nevoie și de alte lucruri pe care să le facem. Ok, nu poți să-ți dai copilul la creșă, dar cred că după un an ar trebui să te iei în considerare mai mult', a mai explicat Laura Cosoi, la FRESH by Unica.

Are toată susținerea

În cei 11 ani de când formează un cuplu cu soțul ei, Laura Cosoi mărturisește că a avut parte de o susținere necondiționată, permițându-i să se dedice cu încredere atât familiei, cât și carierei în actorie și televiziune.

„Cred că prin echilibru, prin alimentație, pentru că aveam și ceva probleme cu fierea și, de acolo, eu aveam stări nasoale, după care am început să mă odihnesc, am început să spun ‘nu și asta a contat foarte mult, să am un om lângă mine care să mă susțină, să mă pot baza pe el.

A contat enorm, enorm de mult în cei unsprezece ani de când sunt cu Cosmin, faptul că mie mi se pare că sunt imbatabilă, nemuritoare pentru că-l am pe Cosmin alături. Îmi dă această forță și această libertate, inclusiv faptul că pot să fac ce-mi place. Că nu-și pune niciodată problema în ceea ce mă privește, că ar trebui să stau acasă cu copiii în loc să lucrez. Atunci am găsit acest echilibru frumos în doi, evident copiii și, iarăși, mintea, că ți se ocupă mintea cu lucruri cu adevărat importante’, a spus actrița, potrivit sursei precizate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel