Lucian Viziru este executat silit pentru o datorie. Cine i-a sărit în ajutor pentru a plăti suma

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ lucian_viziru
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ lucian_viziru

Lucian Viziru, actor recunoscut, nu poate plăti suma cerută de instanță, așa că a cerut ajutorul fratelui său. Aflați care este suma cerută.

Lucian Viziru s-a confruntat cu o executare silită din cauza unei datorii de 331 de lei. Chiar dacă suma nu era una foarte mare, actorul a avut dificultăți financiare și a fost nevoit să facă față acestei situații. Pentru a rezolva problema, fratele său, Augustin Viziru, a trebuit să achite această datorie într-un interval de timp impus de instanță.

După o perioadă petrecută în Germania, unde a luat parte la diverse proiecte, Lucian Viziru a decis să se întoarcă definitiv în România. În țara sa natală, actorul a fost entuziasmat să reia activitățile sale în muzică și actorie și a dorit să profite la maxim de oportunitățile apărute. Cu toate acestea, situația sa financiară nu a fost deloc ușoară.

Pe parcursul carierei sale, Lucian Viziru a fost prezent în numeroase telenovele populare din România, printre care "Inimă de țigan", "Regina" și "Iubire și onoare". Cu toate că aventura sa în Germania a adus noi perspective, dorința de a se reîntoarce în țară și de a se implica în proiectele locale l-a făcut să ia această hotărâre. Cu toate acestea, a revenit în țară cu unele dificultăți financiare, ajungând chiar să fie supus unei executări silite pentru o sumă aparent neînsemnată.

Cu perseverență și determinare, Lucian Viziru speră să depășească aceste provocări și să-și continue cariera cu succes în România, în ciuda problemelor financiare pe care le-a întâmpinat.

Pentru ce ar fi fost executat

Până acum, actorul nu a  făcut nicio declarație în acest sens, însă, avocatul său a luat cuvântul: 

„Domnul Viziru ar fi într-un fel executat silit de către o anumită firmă de recuperări. Această firmă, dacă veți observa, are în vedere facturile telefonice care au fost neplătite, pentru asta este, din punctul meu de vedere, suma așa de mică”, a spus acesta în cadrul Antena Stars.

Lucian și Augustin nu-și vorbesc

Lucian Viziru și fratele său, Augustin, au trăit întotdeauna o relație plină de peripeții, presărată cu multiple conflicte care au avut momente de reconciliere și momente de distanțare. În timp, aceste neînțelegeri au creat o ruptură între ei, în ciuda legăturii strânse de sânge. Cu toate acestea, chiar atunci când părea că apele s-au liniștit și relația lor s-a îmbunătățit, Lucian Viziru a surprins pe toată lumea cu o decizie radicală. Actorul a ales să întrerupă complet comunicarea cu fratele său și, deși nu a dezvăluit motivele din spatele conflictului, decizia sa pare să fie una extrem de serioasă și fermă.

„Niciodată nu am avut o relație foarte strânsă, dar acum nu prea ne mai vorbim. Ce să zic, o să fac povestea cât pot de scurtă, ne-am certat ca frații și o să ne împăcăm la un moment dat, dar motivele pentru care ne-am certat nu o să le divulg. Sunt câteva luni (n.r de când e ruptura). Am mai avut noi perioade de genul acesta, dar vom trece peste probabil.”, a declarat Lucian Viziru, la Antena Stars.

De ce s-au certat

Cu ceva timp în urmă, cei doi frați au intrat din nou în conflict, iar totul a escaladat când Augustin Viziru a făcut unele declarații controversate cu privire la relația sa cu fratele său. Mai mult, actorul a dezvăluit că chiar în copilărie, legătura dintre ei nu a fost foarte apropiată din cauza diferențelor de vârstă și a anturajelor diferite în care s-au dezvoltat. Aceste aspecte au contribuit la tensiunile dintre ei de-a lungul anilor.

„Relația cu Augustin nu a fost una extraordinară pentru că nu am fost pe aceeași lungime de undă. Am avut și avem cercuri diferite de prieteni, iar până la 14 ani el a fost sacul meu de box, așa că înțeleg de ce nu mă iubește. Eu am simțit mereu o responsabilitate de frate mai mare, să-l ajut în viață și nu pe stradă la bătăi, că acolo se descurca mai bine decât mine.

Acum nu ne prea vorbim în urma declarațiilor pe care le-a făcut la podcastul respectiv. M-a sunat de ziua mea, i-am răspuns apoi ne-am certat din nou pentru că mie nu mi se pare normal să dai genul ăla de declarație.”, a declarat Lucian Viziru, pentru Fanatik.ro, în urmă cu ceva timp.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel