Reghecampf, adevărul despre averea Ionelei Prodan lăsată Anamariei: Au fost momente când ne-a dat bani

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan
Descriere foto: Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a susținut, de multe ori, că o mare parte din banii pe care îi are sunt moștenire de la mama ei, Ionela Prodan. Ce spune Laurențiu Reghecampf.

"Au fost momente când ne-a dat Ionela bani"

 

"Are două case la Snagov, una este cumpărată de mama ei, de Ionela Prodan, pe care eu am renovat-o, am făcut-o. Dar tot a ei este, n-am nicio treabă cu casa ei... goală. De trei ani este goală. Da, poate au fost momente când ne-a dat Ionela bani că aveam nevoie de ceva. Dar i-am dat înapoi. Sau i-a dat Anamariei, e mama ei. Mă duc să iau de la mama sau mă duc să mă ajute. N-a fost niciodată discuția ca eu să profit de Ionela Prodan”, a spus Laurențiu Reghecampf, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Antrenorul Universității Craiova.a mărturisit că niciodată nu i-a cumpărat Anamariei Prodan vreun cadou din banii mamei ei.

"Eu îi cumpăram Anei cu banii Ionelei? N-am avut o relație de genul ăsta, nu aveam cum să-i zic vreodată: "Mamă, dă-mi 100.000 de euro să-i cumpăr ceas fiicei tale". Niciodată. Mă înțelegeam foarte bine cu Ionela Prodan. Nu avea control asupra Anei”,  a spus Reghe.

Vezi și: Carmen Harra, SFAT pentru Anamaria Prodan: „Și sufletul mamei ei și-ar dori același lucru”

Laurențiu Reghecampf, adevărul despre relația cu Corina Caciuc. De când sunt împreună cei doi: Sunt foarte fericit, o iubesc

"Păi ce, era Ionela Prodan șeicul de la Al Wahda?"

 

Laurențiu Reghecampf a reacționat și față de declarațiile Anamariei Prodan privind achiziționarea unor bijuterii.

 "La un moment dat a zis că i-am luat ceasurile. Păi a vrut ceas Richard Mille. Am dat 100.000 de euro. Mie dacă-mi spunea că vrea geantă Hermes de 75.000 de euro, de crocodil, de nu știu care, niciodată nu i-am zis nu. Ea poate să declare ce vrea, dar nu are cum să spună că ea a adus banii. Eu am câștigat câteva zeci de milioane de euro. Ea zicea: "Sunt banii mamei". Pe bune? Păi, ce, era Ionela Prodan șeicul de la Al Wahda sau de la Al Hilal? Eu i le-am cumpărat. Pot să spun tare, răspicat, tot. Și am și facturile. Cred că am 2.000 de mailuri de la Anamaria”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Vezi și: Anamaria Prodan, un nou ATAC la adresa lui Laurențiu Reghecampf: L-am prins iar furând din casă

Gigi Becali intervine în scandalul momentului. Patronul FCSB îi dă dreptate lui Reghecampf: Nu l-a pus Anamaria Prodan la Steaua. Ea a fost ZERO!

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel