Carmen Harra, SFAT pentru Anamaria Prodan: „Și sufletul mamei ei și-ar dori același lucru”

Data actualizării: | Data publicării:
Carmen Harra, Anamaria Prodan, Laurentiu Reghecampft, colaj foto Instagram/captură Video Prima TV.
Descriere foto: Carmen Harra, Anamaria Prodan, Laurentiu Reghecampft, colaj foto Instagram/captură Video Prima TV.

Carmen Harra i-a transmis un sfat Anamariei Prodan. Ce spune celebra clarvăzătoare despre scandalul dintre impresară și Laurențiu Reghecampf. 

Apariția lui Laurențiu Reghecampf în podcast-ul „Acasă la Măruță” a stârnit o avalanșă de reacții din partea Anamariei Prodan. Celebrul antrepor a vorbit, pentru prima dată, despre toate neînțelegerile din căsnicia cu sexy impresara. La rândul ei, Anamaria Prodan a lansat o nouă serie de acuzații. 

Citește și: Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecamf o SPIONA: „Un microfon luat de pe piață”

Carmen Harra: Lupta asta și emoțiile astea atât de distructive nu vor duce la nimic bun


Într-o intervenție video, în emisiunea „Exclusiv VIP”; de la Prima TV, Carmen Harra a analizat situația în care cei doi se găsesc în aceste zile și a avut un sfat pentru Anamaria Prodan. 


„Te înșală bărbatul Te duci la psiholog? Nu mă duc la psiholog, în înjur că e mai ieftin. Eu ce îi recomand Anamariei Prodan și cred că și sufletul mamei ei și-ar dori același lucru: Dacă ai trăit cu un om atât de imoral, atât de mincinos, atât de nenorocit, atât de hoț și atât de bandit, nici nu merită atenția ei. Nu merită să mai spună un cuvânt despre el. Să uite, să ierte. Viața merge înainte, să se gândească doar la ea, să construiască doar emoții pozitive, să le spună copiilor că în pofida acțiunilor tatălui lor, trebuie să își iubească tatăl, pentru că este tatăl lor, așa mic, pătrat și nenorocit, dar trebuie să ne iubim părinții așa cum sunt. Doar așa îi ajutăm ca în viață să nu sufere traumele din urma acțiunilor părinților. Aici e vorba de foarte multă înțelepciune. Îi recomand Anei o consiliere, pentru că are nevoie de ea. Este o fată deșteaptă, poate să se descurce în viață foarte bine, pe picioarele ei. Dar lupta asta și emoțiile astea atât de distructive nu vor duce la nimic bun”, a declarat Carmen Harra în emisiunea Exclusiv VIP, de la PRIMA TV. 

Citește și: Gigi Becali intervine în scandalul momentului. Patronul FCSB îi dă dreptate lui Reghecampf: Nu l-a pus Anamaria Prodan la Steaua. Ea a fost ZERO!

„Tragem concluzii foarte triste, Relația asta a pornit greșit karmic, a pornit dintr-o minciună, iar această familie mare a României a fost o mare minciună. După cum spune ea acum, adevărul iese la iveală, toți acești ani petrecuți împreună se pare că ar fi fost un infern și partea proastă este că toată averea despre care vorbește toată România, de fapt, nu există. Întrebarea este, cum mai aflăm adevărul, în toată situația aceasta și cum putem ajunge la pace și la echilibru, când tensiunea este atât de ridicată și starea emoțională este atât de dezastruoasă”, a mai spus Carmen Harra, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Anamaria Prodan, război cu Carmen Harra

 

În urmă cu câteva luni, Carmen Harra a caracterizat-o drept narcisistă pe Anamaria Prodan și a spus că acesta ar fi motivul pentru care relațiile ei nu au rezistat, făcând astfel referire la cele două mariaje eșuate ale celebrei impresare. Mai mult, celebra clarvăzătoare a afirmat că divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se va termina urât și că relația pe care antrenorul o are acum cu tânăra Corina, îi va aduce datorii karmice. 

„Pot spune că Anamaria Prodan este tipologia narcisistului, asta a fost problema în relația lor. Relațile cu un narcisist nu supraviețuiesc timpului. Din cauza că ea este un element narcisist, ea o să aibă multe probleme în divorțul ăsta, ea o să-i ceara oricât de mulți bani vrea, iar divorțul o sa se termine urât.

În privința acestei tinere cu care s-a căsătorit Reghecampf, ea a luat tatăl unor copii și există o karmă legată de treaba asta, însă și Anamaria Prodan a făcut același lucru cu Reghe.”, a declarat Carmen Harra la Prima Tv

Anamaria Prodan, reacție dură


Anamaria Prodan s-a înfuriat după ce a ascultat declarațiile clarvăzătoarei și a avut un mesaj pentru aceasta: 

 

”Doamna Harra, atunci când face asemenea declarații, ar trebui să stăpânească foarte bine subiectul și să înțeleagă că nu eu am declarat că pleacă cu banii de la Craiova sau tot ce vorbiți dumneavoastră aici.Eu cred că fiecare ar trebui să-și vadă de viața lui.

Comentariile acestea, dacă nu le stăpânește și nu stăpânește subiectul, să nu le mai facă. Soțul meu are drepturi egale cu mine. Copilul meu, dacă scrie ceva sau postează, este foarte deștept și înțelege la 13 ani tot ce se întâmplă.

Doamna Harra, vă tot urmăresc pe toate posturile, dacă citiți doar din ziare, 99% neadevărate, nu aveți cum să faceți o analiză. Nu vreau să se mai discute despre divorțul Prodan-Reghecampf. Fiecare aș vrea să-și vadă de locul lui”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit Wowbiz. 

Laurențiu Reghecampf, adevărul despre relația cu Corina Caciuc. De când sunt împreună cei doi: Sunt foarte fericit, o iubesc



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel