Gigi Becali intervine în scandalul momentului. Patronul FCSB îi dă dreptate lui Reghecampf: Nu l-a pus Anamaria Prodan la Steaua. Ea a fost ZERO!

Anamaria Prodan și Gigi Becali, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Anamaria Prodan și Gigi Becali, sursa instagram/ colaj foto

Gigi Becali, patronul FCSB, i-a dat dreptate lui Laurenţiu Reghecampf, privind numirea acestuia ca antrenor la Steaua Bucureşti. 

În podcastul lui Cătălin Măruţă, Laurenţiu Reghecampf a afirmat că nu Anamaria Prodan l-a adus pe el la Steaua, ci performanţele anterioare. Patronul FCSB i-a dat dreptate. 

"A negociat ea clauza că în loc de un milion a dat 800.000 de euro!? 'Câți bani vrei să-ți dau ca să mi-l dai pe Reghe?' Așa a spus. Puteam să iau 2-300.000 de euro, dar i-am zis că nu mai vreau niciun ban, că am făcut atâtea cu el. Avea clauză de un milion.

Reghe s-a pus el la FCSB! Ea (n.r. fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf) a fost zero în instalarea lui Reghecampf. Nimeni nu a venit să mă influențeze. A fost la Snagov, la Chiajna și a reușit, așa l-am pus. Reghe a demonstrat, eu voiam să îl iau.

Nimeni niciodată nu m-a influențat să pun vreun antrenor, în niciun caz pe Laurențiu Reghecampf. Nici măcar Meme nu mă poate influența să iau un antrenor. Niciodată în viața lui n-a încercat. Cu atât mai puțin Anamaria.

Anamaria știe să se bage pe sub pielea oamenilor. Dar ea strică. Călca vreodată la mine la palat? Râdeam, glumeam. Zicea că mă uitam la ea. Putea să fie și Brigitte Bardot. Nu am iubit-o. Iubesc numai femei care sunt cu Hristos, călugărițe, dar nu orice femeie. Numai care mă împărtășesc cu ea în Hristos.

O simpatizam doar, dar ea a stricat tot! Nu a avut niciun fel de aport, pentru că pe Reghe voiam să îl iau eu", a declarat Gigi Becali, pentru Pro X, potrivit DC News.

 

Citește continuarea pe DC News.

Laurențiu Reghecampf, adevărul despre relația cu Corina Caciuc

Antrenorul Universității Craiova radiază de fericire alături de noua iubită și spune că este mai fericit ca niciodată. Iubita în vârstă de 30 de ani îl va face tătic de băiat pentru a treia oară. 


Laurențiu Reghecampf a vorbit pentru prima oară despre relația cu Corina Caciuc și a dezvăluit cum s-au cunoscut ei doi.


„Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrece, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După am încercat să iau legătura cu ea și să o cunosc cu adevărat. Am cunoscut-o pe Corina în urmă cu 1 an și 8 luni, aproximativ 2 ani.

Nu cred că este important și nu cred că interesează pe nimeni cum ai cunoscut pe cineva. Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se va întâmpla de acum încolo sau care este legătura.

Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria să aibă parte de același lucru”, a declarat Laurențiu Reghecampf în podcastul „Acasă la Măruță”.

Citește mai multe aici.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 21 feb 2022, 16:41 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience