Laurențiu Reghecampf, adevărul despre relația cu Corina Caciuc. De când sunt împreună cei doi: Sunt foarte fericit, o iubesc

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa Foto Instagram Laurentiu Reghecampf
Descriere foto: Sursa Foto Instagram Laurentiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, povestea lor de dragoste. Când s-au cunoscut cei doi și cum a început totul?

Laurențiu Reghecampf a mers în podcastul lui Cătălin Măruță unde a vorbit despre divorțul de Anamaria Prodan, dar și despre relația cu Corina Caciuc, cea care îi va dărui un copil peste doar 2 luni și jumătate. 


Antrenorul Universității Craiova radiază de fericire alături de noua iubită și spune că este mai fericit ca niciodată. Iubita în vârstă de 30 de ani îl va face tătic de băiat pentru a treia oară. 


Laurențiu Reghecampf a vorbit pentru prima oară despre relația cu Corina Caciuc și a dezvăluit cum s-au cunoscut ei doi.


„Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrece, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După am încercat să iau legătura cu ea și să o cunosc cu adevărat. Am cunoscut-o pe Corina în urmă cu 1 an și 8 luni, aproximativ 2 ani.

Nu cred că este important și nu cred că interesează pe nimeni cum ai cunoscut pe cineva. Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se va întâmpla de acum încolo sau care este legătura.

Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria să aibă parte de același lucru”, a declarat Laurențiu Reghecampf în podcastul „Acasă la Măruță”.


Ce a făcut Ana este foarte urât

Laurențiu Reghecampf a decis să vorbească pentru prima dată în public despre acuzațiile care i-au fost aduse de sexy-impresara și vrea să își facă dreptate. 


"În primul rând, ce a făcut Ana este foarte urât. Uită-te la tine în primul rând, ce ai făcut tu! Analizează-te pe tine. Ai fost tu cea mai corectă? Ai făcut tu cum trebuie lucrurile în relația cu mine, iar eu am greșit mereu? (...) Clar m-a deranjat foarte tare. Îmi pare rău că nu am luat decizia de atunci. Nu mi-aș fi închipuit niciodată că Anamaria poate să facă așa ceva.

La un moment dat a zis că i-am luat ceasurile. Păi a vrut ceas Richard Mille. Am dat 100.000 de euro. Mie dacă-mi spunea că vrea geantă Hermes de 75.000 de euro, de crocodil, de nu știu care, niciodată nu i-am zis nu. Ea poate să declare ce vrea, dar nu are cum să spună că ea a adus banii. Eu am câștigat câteva zeci de milioane de euro. Sunt banii lui mama. Pe bune? Păi ce, era Ionela Prodan șeicul de la Al Wahda sau de la Al Hilal? Eu i le-am cumpărat. Pot să spun tare, răspicat, tot. Și am și facturile”, a mai spus antrenorul.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel