Anamaria Prodan, un nou ATAC la adresa lui Laurențiu Reghecampf: L-am prins iar furând din casă

Data publicării:

Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă. Anamaria Prodan îi aduce noi acuzații fostului soț. 

Anamaria Prodan îi aduce noi acuzații fostului ei soț, Laurențiu Reghecampf. Sexy-impresara le-a promis fanilor de pe Instagram că va posta zilnic diferite episoade din viața de cuplu alături de celebrul antrenor. 


Anamaria Prodan susține că fostul ei soț a fost umilit de Corina Caciuc și chiar lovit de către ea. Vedeta a postat un mesaj pe care Laurențiu Reghecampf i l-ar fi trimit amantei după ce a fost prin de impresară.


”Limbricul Reghe îi scria amantei ascuns fiind într-o cămăruță a unui salon de tuns din Dubai, unde se țineu găleți, mături și dezinfectanți. L-am prins iar furând din casă și amanta nu îl mai primea. Zilnic vă ofer o pastilă de-ale lui Reghe limbă de aur sau gâscă de aur. Așa nefericit era acasă cu familia că se tăvălea după fiecare escapadă când era prins de nevastă și de copii”, a spus Anamaria Prodan pe Instagram.


Laurențiu Reghecampf a făcut afirmații grele la adresa fostei soții în podcastul găzduit de Cătălin Măruță pe Youtube. Anamaria Prodan a luat foc și nu are de gând să se oprească aici cu seria acuzațiilor și jignirilor. 


”Milogul mic era faultat de amantă la greu, semnele le vedeți și azi pe fața lui. Cum ieșea din cuvântul ei își lua na na la fundulețul gol, așa râde orașul că îi plăcea. Acasă nu-l băteam că nu știam că îi place umilința”, a mai zis ea.

 


Antrenorul a decis să vorbească pentru prima dată în public despre acuzațiile care i-au fost aduse de sexy-impresara și vrea să își facă dreptate. 


"În primul rând, ce a făcut Ana este foarte urât. Uită-te la tine în primul rând, ce ai făcut tu! Analizează-te pe tine. Ai fost tu cea mai corectă? Ai făcut tu cum trebuie lucrurile în relația cu mine, iar eu am greșit mereu? (...) Clar m-a deranjat foarte tare. Îmi pare rău că nu am luat decizia de atunci. Nu mi-aș fi închipuit niciodată că Anamaria poate să facă așa ceva.

La un moment dat a zis că i-am luat ceasurile

La un moment dat a zis că i-am luat ceasurile. Păi a vrut ceas Richard Mille. Am dat 100.000 de euro. Mie dacă-mi spunea că vrea geantă Hermes de 75.000 de euro, de crocodil, de nu știu care, niciodată nu i-am zis nu. Ea poate să declare ce vrea, dar nu are cum să spună că ea a adus banii. Eu am câștigat câteva zeci de milioane de euro. Sunt banii lui mama. Pe bune? Păi ce, era Ionela Prodan șeicul de la Al Wahda sau de la Al Hilal? Eu i le-am cumpărat. Pot să spun tare, răspicat, tot. Și am și facturile. 

Simt că pentru mine lucrurile au luat o întorsătură foarte pozitivă

Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Adică simt că pentru mine lucrurile au luat o întorsătură foarte pozitivă și aș fi vrut ca și Anamaria să aibă parte de același lucru.", a declarat Laurențiu Reghecampf în cadrul podcastului.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel