Răzvan Simion, despre dependența de tutun. Cât de greu i-a fost prezentatorului TV să renunțe la obiceiul nociv: „M-am chinuit”

Data publicării:

Răzvan Simion a dezvăluit cum a reușit să scape de cel mai mare viciu, dependența de tutun. 

Răzvan Simion este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune din România. Acesta a recunoscut că a fost dependent de țigări, însă a reușit să scape de acest obicei nociv, în urmă cu un an. 

Răzvan Simion, despre dependența de tutun

Răzvan Simion a recunoscut că i-a fost foarte greu să renunțe la țigări. Totodată, prezentatorul TV  a tras și un semnal de alarmă pentru tinerii care au devenit dependenți de tutun, de la vârste foarte fragede. 

„Având un an și o lună de când am renunțat definitiv, îmi pare, la fumat, pot să ajung să vorbesc despre adicțiile astea. Și despre cât de greu mi-a fost să mă apuc de fumat, că nu mi-a plăcut de nicio culoare. Ca mine au fost foarte mulți, cei care s-au apucat de fumat doar pentru a accede într-un grup, într-o gașcă, într-un cerc în care asta era, pe vremea aceea, obligatoriu, ca astăzi. Nu uitați acest aspect. Deci m-am chinuit să fumez și m-am chinuit apoi, foarte mult timp, să mă și las.”, a dezvăluit Răzvan Simion la Neatza.

Răzvan Simion a avut în trecut probleme cu somnul

În urmă cu ceva timp, în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, acesta l-a avut invitat pe Doctorul Mihail Pautov, medic specialist în chirurgie generală la Institutul Clinic Fundeni. Acesta va avea propria emisiune medicală la Antena 1 și a venit în platoul matinalului pentru a vorbi despre acest proiect. 


„Emisiunea asta e visul meu de câţiva ani. Oamenii în primul rând se vor distra, vor râde, pentru că medicina nu trebuie să fie tristă, medicina poate să fie amuzantă, oamenii vor învăţa lucruri.

Oamenii mai departe să preia mesajul, să-l respecte, să şi îmbunătăţească stilul de viaţă, să şi îmbunătăţească sănătatea, să practice prevenţia şi practic să aibă un livestyle design”, a declarat  Dr. Mihail Pautov. 

Răzvan Simion și-a adus aminte de o întâmplare tare comică din trecut. Prezentatorul TV a avut probleme cu somnul, așa că a apelat la medicul lui, în speranța că îi va recomanda niște medicamente. Spre surprinderea sa, acesta a considerat că nu este cazul să îi prescrie pastile, așa că i-a dat un sfat excelent care l-a ajutat să scape de această problemă.

 
„Aveam o problemă cu somnul și am sunat medicul să îl întreb ce să fac. Mă așteptam să îmi prescrie niște pastile ceva, dar el mi-a zis: joci 30 de minute de tenis și bei 40 ml coniac. Am reușit să dorm”, a povestit Răzvan Simion în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani. 

Citește și: Mihai Bendeac, testat pentru alcool și droguri. Actorul a fost oprit de polițiști în trafic: "Parcă toată legenda din jurul meu se ducea de râpă..."

Oana Lis, copilărie de coșmar. A fost abuzată sexual de tatăl său, la 11 ani: "Îl ascultam, îmi era foarte frică de el. Mi-a spus că e ceva normal”

"Strivit de viață, dar respir". Mircea Solcanu, sechele serioase din cauza operației pe creier. Fostul prezentator TV și-a pierdut auzul

Ce pensie primește Horia Moculescu, după o viață petrecută pe scenă. Cum reușește, de fapt, artistul să se întrețină

"M-a bătut, recunosc”. Adriana Bahmuțeanu vorbește despre abuzurile fizice, la 8 ani de la divorțul de Silviu PrigoanăGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel