"Strivit de viață, dar respir". Mircea Solcanu, sechele serioase din cauza operației pe creier. Fostul prezentator TV și-a pierdut auzul

Data publicării:
Mircea Solcanu, captură youtube
Descriere foto: Mircea Solcanu, captură youtube

Mircea Solcanu a rămas fără auz, după ce a suferit o operație pe creier. 

Mircea Solcanu a fost unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV. Acesta a moderat ani la rând o emisiune alături de Cabral. După declarațiile controversate făcute de vedetă, cu privire la orientarea sexuală, acesta a fost dat afară și nu a mai reușit niciodată să revină în televiziune, ajungând să se refugieze în orașul natal, Constanța.

Ulterior, fostul prezentator a fost diagnosticat cu tumoare pe creier, motiv pentru care a ales să meargă la Viena pentru a rezolva această problemă. Deși operația a decurs bine, medicii l-au avertizat pe acesta că riscă ca boala să recidiveze.

Mircea Solcanu, sechele serioase din cauza operației pe creier

Mircea Solcanu este urmărit în continuare de probleme. Fostul prezentator trăiește de pe o zi pe altă dintr-o pensie de handicap de numai 760 de lei. Pe lângă acest lucru, Mircea Solcanu a rămas cu sechele, după operația suferită pe creier. Acesta a rămas fără auz la urechea dreaptă după operația pe creier, iar recent a suferit un șoc, care l-a lăsat aproape în întregime fără auz. Mai exact, Mircea Solcanu a rămas fără patrupedul care îi alina suferința, dar și fără mama sa, care s-a stins din viață.

„Trist și nervos și strivit de viață, dar respir. Nu mă mai mișc ca la 20 de ani. Doar frustrarea care vine la pachet cu pierderea auzului. Tumoarea pe care am avut-o mi-a spart timpanul de la urechea dreaptă. Și, în timp, am rămas fără auz deloc la urechea dreaptă. Din cauza unui șoc provocat de furtul câinelui anul trecut mi-a scăzut auzul și la urechea stângă.„, a declarat acesta pentru Ciao.ro.

Mircea Solcanu nu s-a mai uitat de șapte ani la TV

Fostul prezentator TV  a recunoscut că nu s-a mai uitat la televizor de șapte ani și nu regretă faptul că s-a retras din lumina reflectoarelor. 

„Nu mai găsesc plăcerea în lucrurile care odată îmi plăceau. Încerc să îmi definesc alte lucruri de care să mă bucur. Însă până acum, în afară de credință și sufletul meu, nu am găsit, nu m-am uitat 7 ani la televizor, iar când am reînceput să mă mai uit, constat că nu îmi va lipsi nici în următorii 7. În această perioadă scriu la lucrarea de licență, învăț poezii și pregătesc un moment pentru examenul de licență și repet la spectacolul de licență. În iunie-iulie termin.„, a mai adăugat Solcanu pentru aceeași sursă.

Mircea Solcanu, uitat de toți prietenii

Mircea Solcanu a declarat că, după plecarea în televiziune, toți prietenii l-au dat uitării, acesta fiind extrem de dezamăgit de acest lucru.

„Vorbe bune are numai Dumnezeu. Țin legătura cu câteva persoane cu care am lucrat. Prietenii adevărați mă bucur că nu există doar în cărți. Cine sunt ei? Prietenii care au rămas prieteni și care m-au așteptat cuminți, tăcuți și decenți să vin acasă. Sunt acei oameni care au fost prieteni cu mine înainte să fiu chiar la Radio, adică de pe la 15 ani, iar joi am împlinit 45. Eram curios cine își amintește, mai nimeni. Dar, pentru mine, contează mai mult cei care contează și care, culmea, își și amintesc, deoarece ei pentru mine sunt aproape totul. Cu Cabral nu am mai vorbit, niciodată”, a spus fostul prezentator TV pentru impact.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel